Az újpestiek sem hagyták ki a ziccert, molinókkal és rigmusokkal szálltak bele Győzikébe

2023. október 29. 19:26

Gáspár Győző válaszul lila majmozta a vendégszurkolókat.

2023. október 29. 19:26
null

Talán az eddigi legdurvább és legövönalulibb verbális inzultusokkal kellett szembenéznie a Fradi-Újpest meccsen a VIP-páholyban megjelenő Gáspár Győzőnek. Az egykori RTL-s celebet először a hónap elején a debreceniek találták meg a Groupama Arénában. A hajdúságiak még csak sértegető rigmusokat kiabáltal felé, ( A Fradi-stadion VIP-páholya egyébként közel van a vendégszektorhoz) majd egy fordulóval később a diósgyőriek már molinóval is kifejezték nemtetszésüket a hirtelen zöld-fehér drukkerré vedlett celeb irányába.

Ezt is ajánljuk a témában

A miskolci kiírás ( „Szoszi Győző, dikk a Grófó”) azonban csak kedves kis bájcsevejnek tűnt az újpestiek molinójához képest, amelyet olvasónk fotózott le: 

 

Nem sokkal előtte ez a drapéria fogadta a páholyban a meccs 15. perce körül megjelenő Győzikét: 

 

Emellett ment a verbális szidalmazás is, a magát a Romantic frontemberét is sértegető rigmusok mellett az első félidő végén felhangzott a „Fideszcsicska Ferencváros, hej, hej” is a lila szektorból.

Íme, Győzike reakciója: 

 

 

A Fideszbe is belépett celeb egyébként nagyjából egy éve járhat Fradi-meccsre, az első győztes mérkőzéséről ( a Csukaricski elleni 3-1 szeptember 21-én) Kubatov Gábor is megemlékezett. A Fradi elnöke egyébként így reagált Győzike szidalmazására: Nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért” .

A korábbi Újpest-focista ( és hatalmas liladrukker) Curtis szerint egyébként Győzike és a Fradi egymásra találásában a „Miért?” a kínzó kérdés.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép és képek: olvasói fotók

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 31. 08:40
A Gáspár családban a Buksinak volt a legtöbb esze…
Mich99
2023. október 30. 09:59
Szegény Újpest. Győzikén állt bosszút MÁR ELŐRE a várt újabb csúfos vereségért... Meg/be is kapták!
ekeke1
2023. október 30. 09:15
Ezen a molinón,azon kívül hogy vicces volt, némelyek el is gondolkodhat annak. Mert 25 évig egyszer sem nyerni egy nyamvadt bajnokságot (sem),azt nem lehet mindig másra kenni. Mint ahogy azt a bohózatot sem amit a tulajdonos belga Roderick Duchatelet majdnem egy évtizede előad, senki nem kényszerítette az újpestieket hogy csődbe vigyék a klubot,majd eladják azt neki,a "megmentonek"
alexandrosz-2
2023. október 30. 08:21
Szellemi óriások csatája. Piha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!