Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tényleg vitték volna Sallait a szaúdiak, ezért mondott nemet a focista

2023. szeptember 15. 18:20

A karriert előtérbe helyezi a luxussal szemben.

2023. szeptember 15. 18:20
SALLAI Roland

Sallai Roland magyar válogatott labdarúgó, aki jelenleg a Freiburg csapatát erősíti, egy csütörtökön megjelent interjúban arról beszélt a Sportalnak, miért döntött úgy, hogy a megkeresés ellenére nem szerződik Szaúd-Arábiába.

A lap újságírója arra volt kíváncsi, mit érzett, amikor meglátta azt a sok nullát az Al-Ettifaq szerződés ajánlatában. 

A focista elmondta, a jövőben nem szeretne már erről a témáról beszélni, de a szaúdi csapat valóban tett ajánlatot a magyar játékos csapatának, amelyet a Freiburg azonnal elutasított. 

„Gyerekként volt egy álmom, amelyben egy topcsapatban képzeltem el magam, és szerettem volna tovább kergetni a gyerekkori vágyaimat. Minden nap azért dolgozom, hogy ez az álom valóra váljon, érzésem szerint nem is vagyok annyira távol tőle” – indokolta meg, hogy miért nem szeretné elhagyni Európát.

Elmondta, a karriert előtérbe helyezi a luxussal szemben

„Mindig arra gondoltam, hogyha az ember sikeres abban, amit csinál, akkor az magával hozza az anyagi biztonságot is. Most csak az motivál, hogy minél magasabb szinten futballozhassak, emellett minden más háttérbe szorul” – mondta.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. szeptember 15. 23:17
Ráér odamenni 33 év felett. Addig meg vigye is 1 komoly csapat.
need-info
2023. szeptember 15. 19:28
Valójában csak utálja az arabokat. :D Jól tette, hogy nem tette be oda a lábát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!