Megyei bajnokiba illő jelenet: így rúgta szét a szlovák kapus fejét Cristiano Ronaldo (VIDEÓ)

2023. szeptember 10. 08:56

Sokak szerint ki kellet volna állítani a portugált.

2023. szeptember 10. 08:56

Cristiano Ronaldo csúnyán odacsúszott a szlovák válogatott kapusának az EB-selejtező pénteki csoportmeccsén.

A portugál válogatott továbbra is veretlen, miután 1-0-ra legyőzte a szlovákokat. Cristiano Ronaldo ezúttal nem tudott góllal hozzájárulni csapata sikeréhez, de az ötszörös aranylabdás szerencsétlen megmozdulását többen is úgy ítélték meg, kiállítást ért volna. 

Ronaldo a 61. percben gólhelyzetben rosszul találta el a labdát, majd megpróbált utánacsúszni, de a szlovák kapus, Martin Dubravka gyorsabb volt, Ronaldo pedig belecsúszott a kapusba. A bíró végül sárga lappal büntette a támadó játékos szabálytalanságát. Ronaldónak ez volt a harmadik sárgája a selejtező csoportkörben, ezért ki kell hagynia a Luxemburg elleni hétfői mérkőzést.

A fájdalmas jelenet itt nézhető meg:

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. szeptember 10. 17:14
inkább voltam korábban Ronaldo "fan" mint messi...de ez piros kellett volna legyen...az már más kérdés,hogy tót?...'azé nem kár
hatvanas
2023. szeptember 10. 16:28
Ja, nagyon durva volt. A kapust a helyszínen megműtötték, s egy fejátültetés után végül folytathatta a játékot, bár a védők nehezen ismerték fel.
macskusz-4
2023. szeptember 10. 13:27
Ő az, aki a mérkőzések elött a gólörömöt is gyakorolja, nehogy nézök elött elfelejtse, jól bemutatni. Tehát egy fasz.
iimre
2023. szeptember 10. 11:46
Akár szereti vki Ronaldót, akár nem, a durvának tűnő kontakt után nem mutogatott külsérelmi nyomokat a kapus, szóval nem volt az olyan durva…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!