Kubatov visszaszólt a baloldalnak: Jól bevált gyakorlat, hogy politikusok irányítanak sportklubokat

2023. szeptember 14. 18:13

„Gondoljunk például Mesterházy Attilára, aki a Sportegyesületek Szövetségének elnöke volt, vagy Baráth Etelére , aki a kajak-kenu szövetséget irányította.”

2023. szeptember 14. 18:13
null

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Hetek című lapnak adott interjút, amelyben az is szóba került, hogy több magyar klubnak is kormányközeli tulajdonosa van.

Kubatov erre a kérdésre úgy reagált, hogy szerinte ezek az emberek egytől egyig jót tesznek a sportnak, majd emlékeztetett, a korábbi kormányok alatt is tapasztalható volt ez a jelenség.

„Gondoljunk például Mesterházy Attilára, aki a Sportegyesületek Szövetségének elnöke volt, vagy Baráth Etelére , aki a kajak-kenu szövetséget irányította, Leisztinger Tamásra, aki évekig volt a DVTK tulajdonosa. De baloldalhoz köthető emberek megfordultak a birkózás élén is, és ez számunkra sosem jelentett problémát.Sőt, külföldön ez régi, jól bevált gyakorlat, gondoljunk csak a nemrég elhunyt korábbi olasz miniszterelnökkel, Silvio Berlusconival évtizedeken keresztül fantasztikus sikereket elérő AC Milanra. Vagy a Reál Madrid elnökére, aki liberális politikus volt, Florentinó Perezre; a Barcelona vezetőjére, a baloldali Joan Laportára; a Manchester City tulajdonosára, aki annak idején szintén politikus volt” – mondta a klubtulajdonos az interjúban.

Hozzátette, még Soros Györgynek is van tulajdonrésze a Manchester Unitednél.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. szeptember 18. 12:18
Jól bevált gyakorlat, hogy politikusok irányítanak sportklubokat Faszikám, a legdisznóbb kommunista módszer, hogy politikusok (pártállástól függetlenül) sportklubokat irányítanak. Az ilyen barom politikai analfabéta miatt, mint te is, időszerű a fidesz büntető buktatása a választók részéről. Talán már az irodai spanyolviaszt is ti szarjátok? Ez ugyan még nem biztos, de, hogy böszmét, böszménét és többi sáskát ti szabadítjátok majd a magyar népre, az "tuti". Emlékezz csak 2002-re, akkor is ezt az "elkanászodást" műveltétek és csúfos bukás lett a vége.
Gullwing
2023. szeptember 14. 18:37
A zsidónak joga van megvenni az angol focit is!🤣
Tommaso
2023. szeptember 14. 18:29
Kubatov HAZUDIK, csupa hamis példát emlit. Például Berlusconi és Leistinger tulajdonosai voltak a klubjaiknak, saját pénzből vették meg azokat. Kubatov egy fillért nem fizetett azért, hogy a Fradi elnöke legyen. Ez pusztán pártmegbizatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!