Jó évtizede hallgatjuk Kubatov Gábortól, hogy a Fradi azért alkalmaz annyi külföldi játékost és edzőt, mert nincs olyan magyar, aki jobb lenne náluk

2023. szeptember 04. 23:11

Máté Csaba talán megérdemelte volna, hogy megmutathassa, van olyan hazai szakember, aki képes magas szinten is eredményes lenni.

2023. szeptember 04. 23:11
MÁTÉ Csaba
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Facebook

„A Kispesten kívül nagyon ritkán fűzök megjegyzéseket más magyar klubok belügyeihez. Most mégis megteszem.

Jó évtizede hallgatjuk Kubatov Gábortól, hogy a Fradi azért alkalmaz annyi külföldi játékost és edzőt, mert nincs olyan magyar, aki jobb lenne náluk és megfizethető is, vagyis anyagilag is elérhető.

Számomra kevésbé fontos, hogy hány légiós van a csapatban. Természetesen az lenne a legjobb, ha mindenhol törekednének a minél több hazai sportoló és szakember alkalmazására, főleg a sikertelenebb együtteseknél. Ugyanakkor éppen a Fradinál az eredményességre nem nagyon lehet panasz. Játékosok és edzők, stábtagok egyébként is jönnek–mennek, a lényeg a szurkoló, aki a közösséget alkotja és a klub identitását meghatározza, őrzi. Akár évtizedeken át.

A Fradinál pedig szeretnek magukra, mint a »nemzet csapatára« hivatkozni. Ennek az együttesnek pedig egy egyértelműen sikeres magyar edzője volt a nyáron, aki érti és érzi, mit jelent az, hogy Fradi.

A napi munkát nyilván nem ismerem, de Máté Csaba talán megérdemelte volna, hogy megmutathassa, van olyan hazai szakember, aki képes magas szinten is eredményes lenni úgy, hogy gazdaságilag sem roppan bele az FTC.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 06. 16:49
A fradinál a lecsuszás stabilan állandó. Niggerek rácokkal, igazi magyarg,ilkos kombináció. Utanuk majd a niggerek jönnek románokkal, vagy zsidókkal.
Halder_1899
2023. szeptember 05. 21:07
Máté Csabának köszönték szépen, Dejan Sztankovics a Fradi új edzője – vélemény https://bunteto.com/mate-csabanak-koeszoentek-szepen-dejan-sztankovics-a-fradi-uj-edzoje-velemeny
Pelso j.
2023. szeptember 05. 14:25
llnnhegyi@: OK,OK, túloztam: legyen a harmada.
tizennyolcfok
2023. szeptember 05. 13:36
lipták tamás hazaáruló, a nemzet ellensége, gyurcsányista, brüsszelből fizetik. és az is, aki egyetért vele. a ferencváros, a ferencváros vezetési ellen hergel ezzel a gyenge hecckampánnyal. az éles szemű orbánista retardáltaknak ez ennyiből is nyilvánvaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!