Árulkodó kijelentést tett Lisztes Krisztián a Fradi sikere után

2023. szeptember 22. 07:40

A fiatal támadó a Mandinernek elmondta: mire fókuszál jelenleg.

2023. szeptember 22. 07:40
Ifjabb Lisztes Krisztián, a Fradi játékosa ünnepel, miután gól szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkõzésen a Groupama Arénában  2023. május 6-án.

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla a Ferencváros hátrányból fordítva 3-1-es hazai győzelemmel rajtolt a szerb Cukaricki ellen a labdarúgó Konferencia-liga csütörtöki nyitófordulójában. A találkozó után a csereként pályára lépett Lisztes Krisztián az új edzőről, Dejan Sztankovicsról úgy nyilatkozott:

„Kicsit változott az érkezésével a felállás, ez szélsőként engem is érint. Nagyon élvezem a közös munkát, a körülmények abszolút ideálisak a további fejlődésre. Lehet nevetgélni az edzéseken, de ha úgy van, akkor az asztalra csap a mester.”

A Mandiner kérdésére, miszerint mennyire változott meg e kettősség és a hirtelen jött népszerűség jegyében az élete, azt mondta, próbálja távol tartani magát a felhajtástól.

„Nehéz erre válaszolni, mert nyilván megismernek már az utcán, meg hasonló dolgok történnek velem. De nem szeretnék ezzel nagyon foglalkozni. Ráérek majd akkor, ha többet elérek a pályafutásomban. A focira koncentrálok.

Most a Ferencváros labdarúgója vagyok, egy év az rengeteg idő még bizonyítani, akár még több gólt rúgni, jó meccset játszani. Százszázalékosan a Fradira fókuszálok.”

– nyilatkozta a játékos a Mandinernek. Lisztes Krisztiánnak készült teljes interjúnkat itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Ifjabb Lisztes Krisztián a Mandinernek: Megismernek az utcán

A szezonban 4 gólnál tartó ifjú csillag még nem foglalkozik azzal, hogy jövőre már az Eintracht Frankfurt labdarúgója lesz, kizárólag a Ferencvárosra koncentrál.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik