Árulkodó kijelentést tett Lisztes Krisztián a Fradi sikere után

2023. szeptember 22. 07:40

A fiatal támadó a Mandinernek elmondta: mire fókuszál jelenleg.

2023. szeptember 22. 07:40
Ifjabb Lisztes Krisztián, a Fradi játékosa ünnepel, miután gól szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkõzésen a Groupama Arénában  2023. május 6-án.

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla a Ferencváros hátrányból fordítva 3-1-es hazai győzelemmel rajtolt a szerb Cukaricki ellen a labdarúgó Konferencia-liga csütörtöki nyitófordulójában. A találkozó után a csereként pályára lépett Lisztes Krisztián az új edzőről, Dejan Sztankovicsról úgy nyilatkozott:

„Kicsit változott az érkezésével a felállás, ez szélsőként engem is érint. Nagyon élvezem a közös munkát, a körülmények abszolút ideálisak a további fejlődésre. Lehet nevetgélni az edzéseken, de ha úgy van, akkor az asztalra csap a mester.”

A Mandiner kérdésére, miszerint mennyire változott meg e kettősség és a hirtelen jött népszerűség jegyében az élete, azt mondta, próbálja távol tartani magát a felhajtástól.

„Nehéz erre válaszolni, mert nyilván megismernek már az utcán, meg hasonló dolgok történnek velem. De nem szeretnék ezzel nagyon foglalkozni. Ráérek majd akkor, ha többet elérek a pályafutásomban. A focira koncentrálok.

Most a Ferencváros labdarúgója vagyok, egy év az rengeteg idő még bizonyítani, akár még több gólt rúgni, jó meccset játszani. Százszázalékosan a Fradira fókuszálok.”

– nyilatkozta a játékos a Mandinernek. Lisztes Krisztiánnak készült teljes interjúnkat itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. szeptember 22. 08:39
Távozik, nem kellene számolni vele a nagycsapatnál, eddzen a fakóban.
tikkadt-szocske
2023. szeptember 22. 08:39
És hol van az " árulkodó kijelentés " kedves szerkesztő ?
Zolotarjov
2023. szeptember 22. 07:59
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!