Örömteli hír: visszatér a magyar válogatott kulcsjátékosa

2023. augusztus 16. 12:39

Gulácsi Péter végre felépült súlyos sérülését követően, nemsokára újra pályára léphet.

2023. augusztus 16. 12:39
Lipcse, 2022. szeptember 23.
Willi Orbán (b), Schäfer András (b2) és Gulácsi Péter (j2), valamint a német Thomas Müller (b3) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország - Magyarország mérkőzésen a lipcsei Red Bull Arénában 2022. szeptember 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra győzött.
MTI/Illyés Tibor

Minden magyar szurkolónak örömteli hírrel szolgált Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa, aki közösségi oldalain tudatta a nagyközönséggel, hogy végre felépült súlyos térdsérülését követően. Gulácsi ismét edzésbe állt, ami azt jelenti, hogy nemsokára újra védhet. A magyar labdarúgó tavaly októberben a Celtic elleni Bl-meccsen szenvedett súlyos térdsérülést. Gulácsinak elszakadt az elülső keresztszalagja, ezért meg kellett műteni, és az idény hátralévő részét kihagyni kényszerült.

A kapus helyét a lipcsei csapatban Janis Blaswich vette át, az általa viselt csapatkapitányi karszalagot pedig a magyar válogatott és az RB Leipzig középhátvédje Willi Orbán kapta meg. A hírek szerint a csapatkapitányi posztot Gulácsi visszatérése ellenére továbbra is Orbán tölti majd be, ami arra utalhat, hogy a klub edzője egyelőre nem feltétlenül tud majd minden mérkőzésen a magyar kapus szolgálataira számítani. 

Gulácsinak a magyar válogatottban sem lesz egyszerű visszaszerezni a helyét a kezdőcsapatban, ugyanis Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa az utóbbi időszakban kiválóan teljesített – a nemzeti tizenegy idei mérkőzéseit kapott gól nélkül hozta le a válogatott. Ezzel együtt örömteli hír a kiváló kapus visszatérése, Marco Rossi szövetségi kapitány pedig ismét abban a kellemes helyzetben találhatja magát, hogy egy kulcsposztra több kiváló játékos közül válogathat. 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. augusztus 16. 14:50
de mi lesz így a homofóbokkal, hisz gulácsi szereti a homárokat megvárom mint mond a homárhangú báyer, elcincog majd valamit a mesefigura hangján :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!