Várom a visszatérést a Hungaroringre – Exkluzív interjú Mick Schumacherrel

2023. július 23. 12:22

Mick Schumacher olykor visszanézi édesapja futamait, úgy véli, a mai Mercedes istálló az apja miatt is lett olyan, amilyen. A Lewis Hamilton és George Russell helyetteseként hajnalig güriző, 24 esztendős pilóta igyekszik annyit tanulni szerepében, amennyit csak tud, hogy minél hamarabb újra versenyezhessen.

2023. július 23. 12:22
null

Majer Dániel (TRP Media) interjúja a Mandiner hetilapban.

Gyakran olvashatunk arról, hogy hajnali kettőig vagy még tovább rója a köröket a Mercedes angliai központjában, hogy segítse a csapatot a megfelelő beállítások megtalálásában. Mennyire igényel különleges felkészülést az éjjeli műszak, többet szokott aludni előtte?
Reggel ilyenkor sem tudok tovább aludni; általában nyolc-kilenc körül kelek, és a hotelből nézem az első pénteki szabadedzést. A második edzés előtt szoktam megérkezni a brackley-i gyár szimulátoros létesítményébe, és amíg a versenyzők a pályán köröznek, mi mindent előkészítünk, hogy amint véget ér a hatvanperces gyakorlás, elkezdhessem a munkát a szimulátorban. Többnyire hajnali kettőig vezetek, majd amint vége a műszaknak, indulok a reptérre, és utazom a verseny helyszínére. A pályára szombat reggel hét óra körül szoktam megérkezni, délelőtt tízig alszom egyet, mivel az első megbeszélés csak tizenegykor kezdődik. Szóval ilyenkor nem tudok sokat pihenni, de ha a pályán meglátszik a szimulátorban végzett munka eredménye, akkor boldogan beáldozom az alvást.

Ez egy csodálatos csapat, mindenki azonos célért küzd, ez teszi annyira lenyűgözővé”

A szimulátorral mennyire tudja formában tartani magát beugrás esetére?
Az biztos, hogy segít a körforgásban maradni, és az embernek ebbe is bele kell tennie a munkát, ugyanúgy visszajelzéseket kell adnia bizonyos problémákról. Szóval remélhetőleg formában tart annyira, hogy ne legyenek kérdőjelek, ha be kell ülnöm az autóba.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. július 23. 15:16
De a Mercinek miért Angliában van a központja..?
Muki46
2023. július 23. 15:09
Hogy ez a baromkodás még folyhat. Sportról itt nincs szó.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 23. 12:33
Lando Norris-t magyar sport miniszternek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!