Kubatov Gábor: Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében

2023. július 19. 20:29

A klub elnöke is megszólalt a Fradi veresége után.

2023. július 19. 20:29

A Fradi hazai pályán elszenvedett 0-3-as veresége után Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke Facebook-bejegyzésben kért bocsánatot a szurkolóktól az egész csapat nevében.

A fekete hátterű bejegyzésben azt írta az elnök: 

„Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent.”

A Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában esett ki, miután egy idegenbeli döntetlent követően hazai pályán 0-3-ra kikapott a feröeri Klaksvík csapatától.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2023. július 20. 10:04
Még egy megjegyzés a játékospolitikához. El kell dönteni végre, hogy minek van per pillanat elsőbbsége. Máris a játékos eladásból származó profitnak, vagy egyelőre a további nemzetközi előmenetelnek? Ha az utóbbinak, akkor nem szabad a bevált játékosokat eladni, mint történt Laidounival, Bolival. Most újra olyan helyzet kezd kialakulni, mint ami volt Doll alatt, hogy nincs idő összeszoktatni a nemzetközi rajtig a csapatot, akkora a játékosmozgás. Ráadásul nem kerülnek minőségileg jobbak az eladottak helyére, tehát a minőségi ugrás helyett a csapategység teljesen egyoldalúan szenved kárt. Erről nem az edző tehet, mégis őt rúgták ki, sztem elhamarkodottan. Sajnos a vezetők elkezdték elhinni, h. már eljött a kánaán, holott az eddigiekhez egy nagy adag szerencse is kellett, stabilizálódásról nem lehetett beszélni. Szorítok, h. legalább a konferencia ligában sikerüljön valamiféle hírnévbeli kárpótlás (sajna az anyagi előrelépés elszállt), mert fontos lenne megkapaszkodni nemzetközileg.
burmin2
2023. július 20. 09:41
Fontos hogy ennyire színes legyen a Fradi ? Mert akkor a bugyis Baranyinak van igaza !
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 20. 09:22
A kilencedik kerületben nyert a buzipad! Baranyai Krisztina befért volna a csapatba. BUZI A FRADI! BUZI A FRADI! BUZI A FRADI! Ennyi maradt beleőletek. Niggerbuzik.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 20. 09:20
Egy százmilliárdos csapatot lenyomtak az amatőrök. Van amikor a sok pénz hátrány mint előny. Mi nem nézzük le az ellenséget, sohasem. Sőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!