Csercseszov: Nem az a dolgom, hogy szeressenek

2023. július 13. 11:17

A Századvég Youtube-csatornájának, a Kontextusnak hihetetlen őszinteséggel és empátiával mesélt Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának – nemcsak fociról.

2023. július 13. 11:17
Sztanyiszlav Csercseszov

2018-ban a világ tíz legjobb edzője közé választották Sztanyiszlav Csercseszovot. Nem véletlen: a Fradival is csodát tett és most is arra készül. Csercseszov, amióta Magyarországon dolgozik, még nem adott nagy stúdióinterjút. Most igen, a Századvég Youtube-csatornájának, a Kontextusnak mesél.

Szót ejt pedagógiai módszereiről, emberi kapcsolatairól, híres szigoráról vagy éppen barátjáról, a világ egyik legnagyobb élő karmesteréről, Valerij Gergijevről, és persze családjáról, gyerekkoráról, de szóba kerül a Szovjetunió szétesése vagy első évei Nyugaton. És, hogy ezek a nagy változások körülötte mit jelentettek számára. Beszél a Fradiról és nagy terveiről is.

A videóinterjút Sztanyiszlav Csercseszovval alább érhetik el:

Nyitókép forrása: Facebook

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. július 13. 20:49
NE legyen igazam, de ezzel a csapattal nem jutnak messzire a BL -ben, szerintem. S nem egy rosszul sikerült meccsről van szó, Azt nem tudom, hol, miért bicsaklott meg az ügy,. mert tényleg nagyon frankó volt az EL -szereplés, de azután harmatzsenge.
machet
2023. július 13. 16:48
Az ő sorsát is eldönti hogy ezzel az összeállítással hová jut majd a csapat?Rosszat sejtek.
gyaloggos
2023. július 13. 13:52
A helyzet az, hogy én már nem is "szeretem" Csercseszovot. Ettől persze ő még nagyon nyugodtan alszik. A bajnokságban nyújtott utolsó meccsek, meg a tegnapelőtti BL-selejtező után már nagyon nem kedvelem őt. S azt gondolom,a svéd bajnokon már nem is lép túl a Fradi.
bölcsuhú
2023. július 13. 11:29
Igen, nem az a dolga, de a normális foci drukkerek számára szimpatikus amit csinál! csak a fotelhuszár kibicek meg az őrült ultrák nem kedvelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!