A svéd bajnok sem bírt a feröeri Klaksvíkkal

2023. július 26. 22:58

A BK Häcken csapatán is kifogtak a feröeri focisták, 0-0 lett az első mérkőzés végeredménye.

2023. július 26. 22:58
CIVIC, Eldar; FAERO, Odmar

Ismert, hogy a Ferencváros csúfos vereséget szenvedett a feröeri csapattól. Az idegenbeli 0-0 után hazai pályán három góllal kapott ki az FTC focicsapata.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy látszik, hogy a kis ország klubcsapata keményen helytáll a pályán, ugyanis a BK Häcken csapatán is kifogtak, 0-0 lett a velük játszott meccs eredménye.

***

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2023. július 27. 10:44
Na, baszki, ezt hogyan magyarázza meg a Telex meg a 444, hogy az imádott bezzegsvédek sem tudták őket megverni? Persze, ettől még lehet Svédisztánban 5-0, de talán látszik, hogy a laszti gömbölyű és a lelkes amatőrök okozhatnak gondot a jóllakott profiknak, és nem csak "Orbánahibás" mindenért is, ami ebben az országban történik.
robipecs-uj
2023. július 27. 09:17
...nem bírt velük a svéd bajnok. Nahát! Bírom ezeket a rácsodálkozásokat. Pont úgy nem bírtak velük a svédek, ahogy az előző években a szlovák és a norvég bajnokot is kiverték a BL-ből, és a svájci Young Boys is nagyon szenvedve verte le őket. Ez a "mi dolgozunk foci mellett" dolog ugyanolyan kamu, mint anno a szocializmusban nálunk is volt. Az oké, hogy munka után megy edzésre, esetleg. És az edzötáborok, a meccsek elötti pár nap felkészülés, az utazás oda-vissza és a meccs, csak ez heti 3-4 nap.
Vén Csataló
2023. július 27. 09:11
És ezek akarnak a NATO-hoz csatlakozni? Minek?
vip era
2023. július 27. 07:10
Nagyon kíváncsi vagyok a visszavágóra. Nem sok esélye van,de ha továbbjut,a BL legnagyobb meglepetését hozza a KI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!