Még nem került közelebb a Bundesligához a magyar válogatott tehetsége

2023. június 02. 18:30

Az osztályozó első mérkőzésén a Stuttgart 3-0-ra győzött a Hamburg ellen, így Németh András csapata a bajnoki hajrá után úgy tűnik, nem tudja majd kiharcolni a feljutást.

2023. június 02. 18:30
null

Az osztályozó első mérkőzésén a Stuttgart 3-0-ra győzött a Hamburg ellen, így Németh András csapata a bajnoki hajrá után valószínűleg nem tudja kiharcolni a feljutást a német labdarúgó-bajnokság első osztályába – számolt be a Magyar Nemzet.

Mint a lap fogalmaz: a vasárnapi győztes mérkőzés után a magyar tehetség csapata méltán örülhetett, hiszen a mérkőzés lefújásának pillanatában a Hamburg a második helyen állt a Bundesliga II tabelláján, az egyik rivális, a Heidenheim pedig 2-1-es hátrányban volt a Regensburg vendégeként, vagyis ahhoz, hogy visszaelőzzön, a döntetlen nem volt elég, nyernie kellett volna.

Azonba váratlan fordulat történt. A Heidenheim a hosszabbítás 3. percében egyenlített, a 9.-ben, tehát a 99. percben megszerezte a győztes gólt. 

A  hamburgiak a győzelmük után örömükben befutottak a pályára Sandhausenben:

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2023. június 03. 08:33
A magyar focira elszámolt csiliárdokat vissza kell venni azoktól, akik ellopták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!