Megtalálhatták Benzema utódját a Real Madridnál

2023. június 04. 17:36

Sajtóhírek szerint a Madrid legfőbb célpontja a Tottenham támadója, Harry Kane.

2023. június 04. 17:36
null

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hivatalos közleményben tudatta, hogy a szezon végén távozik Karim Benzema, a csapat aranylabdás támadója – írta az ORIGO Sport. A francia csatár 14 év után távozik Madridból, a helyére pedig minden bizonnyal világsztár játékos érkezik majd a nyári átigazolási időszakban.

The Athletic értesülése szerint

a Real Madrid legfőbb célpontja a Tottenham támadója, Harry Kane.

„Mindig is mondtam, hogy Kane nagyszerű játékos, de a Tottenhamnél játszik, és tisztelnünk kell a játékost és a klubját is”– nyilatkozta Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője, amikor az angol játékos leigazolásáról kérdezték.

Kane érkezését nagyban segítheti, hogy a Tottenham és a Real Madrid jó kapcsolatot ápol egymással. A spanyol csapat korábban az észak-londoni együttestől igazolta le a horvát Luka Modricot és a walesi Gareth Bale-t is.

Karim Benzemáé az Aranylabda - vita nélkül

A decemberben harmincöt éves Karim Benzema kivárta a sorát, mire a legelső, 1956-os Aranylabda óta a díj legidősebb győztese lett: az újkori Real Madrid-aranykorszak 2014 és 2018 között négy Bajnokok Ligáját nyerő csapatából előbb Cristiano Ronaldót, majd Luka Modrićot emelte a csúcsra a világ közvéleménye.

Nyitókép: GABRIEL BOUYS / AFP

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik