Így vágott vissza Szoboszlai a neki bemutató Frankfurt szurkolónak (VIDEÓ)

2023. június 05. 06:41

Higgadtan kezelte a helyzetet a focista.

2023. június 05. 06:41
null

Miután 2-0-ra megnyerte a Német Kupa-döntőt az RB Leipzig az Eintracht Frankfurt ellen, Szoboszlai Dominik – aki a második gólt szerezte – a meccs utáni ünneplés során kiment a Lipcse szurkolóihoz is.

Ekkor találkozott egy meglehetősen felzaklatott frankfurti szurkolóval, aki bekiabált a pályára, valamint a középső ujját mutatta a magyar játékosnak. Szoboszlai erre csak annyit reagált, hogy mosolyogva megmutatta a nyakában logó aranyérmet a frankfurtinak, akit láthatóan ez sem nyugtatott meg. 

 

Nyitókép: Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. június 05. 10:40
Ezt így kell csinálni kérem szépen! Nem szabad a provokációra provokálva válaszolni, ez még jobban felbassza az agyukat. :)
Ila Háló
2023. június 05. 09:56
Már elhalványul annak az emléke, amikor a fociban bárki megszólalt, bizony nem vallotta nagy intelligenciára... Mára már a nyilatkozatok is egyre kulturáltabbak, összeszedettebbek, és a fiatal játékosok is követik a mesteredzőket viselkedésben és interjúk alkalmával is. Egy 22 éves tehetséges focistától pedig ez a mosollyal kísért reagálás, egyenesen megsüvegelendő. /ráadásul magyar a srác/
Istók3
2023. június 05. 09:03
Amúgy itt lehet megnézni a gólt: https://youtu.be/Jq-ZYbiK8hM Semmi extra, csak nem hagyta ki a 100%-os gólhelyzetet. Mondjuk az 1:0-s gólnál mindenképpen szebb, mert az öngól volt.
fogd a pénzt és kuss
2023. június 05. 08:37
házhoz ment a pofonért a balfasz virslidrukker :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!