Így reagált arra Messi, hogy kifütyülték a PSG-s búcsúmeccsén (VIDEÓ)

2023. június 04. 17:16

Nem ez volt az első eset, hogy a francia szurkolók így fejezték ki nemtetszésüket.

2023. június 04. 17:16
null

A francia bajnokság utolsó fordulójában a PSG hazai pályán 3-2-re kikapott a nyolcadik helyen végző Clermont ellen. Az argentin klasszis távozását hivatalosan a meccs előtt jelentette be a PSG, így egyértelművé vált, hogy a Clermont ellen utoljára lép pályára a csapat mezében.

Messi végig is játszotta a párizsi búcsúmeccsét, de sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett, sőt az 54. percben nagy helyzetet hagyott ki. A közönség kifütyülte Messit a hibája után. Nem ez volt az első eset, nemrég Messi azért kapott füttyöt, amiért a klub engedélye nélkül Szaúd-Arábiába utazott.

A bajnoki cím ünneplésében már nem vett részt az argentín klasszis, hanem a fotósokat kikerülve egyedül ment be az öltözőbe.

 

Nyitókép: MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2023. június 04. 19:14
Messi bezsebelte a 2 évet - a PSG nem is érdemel többet. Kár, hogy megnyerte nekik a bajnokságot. Most jön az édes feledés ideje - újra a Barcelonában!
llnnhegyi
2023. június 04. 17:52
Helló Párizs! ( Messi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!