Sajtóhír: a Chelsea labdarúgócsapata közel áll Szoboszlai Dominik szerződtetéséhez

2023. március 03. 23:39

Az olasz média szerint a Chelsea már fel is vette a kapcsolatot az RB Leipziggel Szoboszlai Dominik miatt.

2023. március 03. 23:39
null

Olasz sajtóértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapata közel áll Szoboszlai Dominik szerződtetéséhez – adta hírül péntek este az M4 Sport. Mint írták: a tuttomercatoweb.com olasz hírportál arról számolt be, hogy a londoni alakulat lázasan dolgozik a további kiszemeltek megszerzésén. Olyannyira, hogy

– írja az M4 Sport. A tárgyalások olyannyira előrehaladott állapotban járnak, hogy a felek „nagyon közel járnak a megállapodáshoz, s akár már a napokban lezárhatják az üzletet” – idézik az olasz lapot.

***

A nyitóképen: Szoboszlai Dominik a lipcsei Red Bull Akadémián tartott sajtóértekezleten 2022. október 4-én, a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszandó mérkőzés előtti napon. Fotó: MTI/AP/DPA/Jan Woitas

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. március 04. 19:17
Hát, nem tudom. Korábban is szóba került már Anglia, hogy Ausztriából oda, és nagyon örültem annak, hogy LIPCSÉBE ment végül Szoboszlai. Angliát és Olaszországot kerülnie kellene, szerintem. GERA ZOLI tanácsot tud adni ez ügyben, hogy jó lenne-e Szoboszlainak az a bajnokság?
hátakkor
2023. március 04. 12:08
Tehát olasz csapat vinné..
kishal
2023. március 04. 11:04
Mindenesetre lépni kell Lipcséből. Már látszanak a Rose-féle csapat korlátai is. Ilyen befejező csatárok mellett és Nkunku távozásával hátrább fognak csúszni. Plusz az öreg Red Bull is szárnyakat kapott nemrégiben.
szintetikus
2023. március 04. 10:10
Minek kéne oda, egy oldalpasszos alibiző? :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!