Egy csapatban Ronaldo és Szoboszlai: a magyar csillag bekerült az Eb-selejtezők álomcsapatába

2023. március 29. 14:15

Kiválóra értékelték Szoboszlai Dominik Bulgária ellen nyújtott teljesítményét.

2023. március 29. 14:15
null

A Sofascore statisztikákkal foglalkozó oldal részletesen értékelte Szoboszlai Dominik teljesítményét a Bulgária elleni Eb-selejtezőn: az adataikból kiderül, hogy 

a magyar válogatott támadó 8,5-es értékelést kapott, ezzel bekerült az Európa-bajnoki selejtezők  2. fordulójának álomcsapatába.

A Csakfoci.hu részletezi, a magyar szélső mellett olyan focisták is vannak, mint a két gólt szerző világsztár, Cristiano Ronaldo vagy az angol Bukayo Saka, aki gólt és gólpasszt is szerzett. Kiemelték, hogy szintén remek értékelést kapott Gyökeres Viktor, magyar származású, de a svéd válogatottat erősítő labdarúgó is. 

Szoboszlait az alábbi értékelést kapta: 

  • 90 labdaérintés
  • négy kulcspassz
  • 88 százalékos passzpontosság
  • nyolc sikeres csel (80 százalékos hatékonysággal)
  • 10 megnyert párharc (77 százalékos hatékonysággal).

Nyitókép:  MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 29. 20:56
És mindezt csak 1 meccsen sikerült hoznia. A helyszínen szurkoltam és rég láttam magyar focistát ennyire kitűnni a mezőnyből, a kamera nem mutatta, de vezérként űzte-hajtotta a társakat, folyamatosan instruált és mutogatta, hogy kitől mit szeretne. Ne kiabáljuk el még, de ideális CSK lehet belőle.
Ne szájalj
2023. március 29. 18:41
Ami kivalo, az kivalo. Elmeny volt nezni Szoboszlai jatekat, es az egesz csapatra ervenyesen: Az is nagyon jol esett, hogy nem kellett izgulni elemi hibak ejtesen. Gratula.
Wallasz
2023. március 29. 15:51
Azér ilyen fontos most mert a csúti patkány olyan mint a rákosi. De aranycsapat az nincs most és nem is lesz. A magyar vér elérkezett a kihalás szélére. Dübörög a gonoszság és korlátolt rasszizmus. Például.
Coupdetat
2023. március 29. 15:47
A sport csak azoknak az országoknak fontos amelyek az élet fontosabb területein (gazdaság, politika) életképtelenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!