Hiába a nemi erőszak gyanúja, engedik játszani a PSG marokkói játékosát

2023. március 01. 20:10

Nevezik a hétvégi bajnokira.

2023. március 01. 20:10
null

Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Franciaországban Asraf Hakimi, a Paris Saint-Germain marokkói labdarúgója ellen. A hatóság közlése szerint az eljárást a párizsi előváros, Nanterre ügyészsége vezeti. Részleteket nem közöltek az esetről és egyelőre sem a klub, sem a játékos nem kommentálta a bejelentést.

A Nemzeti Sport szerint a hatóságok egyelőre vizsgálódnak, hivatalosan nem gyanúsították meg semmivel Hakimit, aki ügyvédje útján cáfolja a nemi erőszakról terjedő híreket. 

– idézték a szélső védőjét. 

A katari tulajdonban lévő PSG egyelőre úgy tűnik, hogy támogatja a játékost, a hírek szerint nevezik a hétvégi, Nantes elleni meccsre. 

Nyitókép: Anne-Christine POUJOULAT / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 02. 16:29
Ez amúgy egy komoly dilemma. Mert jogilag ártatlan, ahogy azok a pedofil tanár férgek is, mivel mindenki ártatlan addig, amíg be nem bizonyosodik róla, hog bűnös. Persze ahogy az amerikai monjda, Damage is done. A hírnevének rövidtávon nem tesz jót egy ilyen, a szponzor nem bíróság, ha látványosan kell elhatárolódni (mert az üzlet ezt kívánja), akkor látványosan tépik le a posztereit a boltból. (Kanye West tudna mesélni arról, hogyan lett feketéből rasszista). Aztán ha kiderül, hogy ártatlan, akkor megint lehet tömni a zsebét. Aztán vagy elfelejtődik a sztori vagy nem. Valaki mindig megemlíti majd, hogy eljárás alatt állt, de végül felmentették (mintegy sugallva, hogy a felmentése nem volt tiszta). Sajnos ki kell mondani, hogy a celebritás státusszal ez is együtt jár: mindig lesznek olyanok, akik tényleg meló nélkül akarnak jogi úton meggazdagodni. Ha pedig van bíróság, aki megítéli, addig ügyvéd is lesz, aki kijárja.
MaBaker
2023. március 02. 09:28
Talán mert még csak gyanú merült fel, nem egyből az ítélet...
szintetikus
2023. március 02. 08:41
muszlim, tehát bűnöző
Zsolt75
2023. március 02. 07:21
Szar is lenne, ha bemondásra mindenkit tönkre lehetne tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!