Fényes nappal lőttek agyon Bécsben egy válogatott focistát

2023. február 09. 12:11

A háromszoros osztrák válogatott Volkan Kahraman 43 éves volt.

2023. február 09. 12:11
null

Szerdán napközben végeztek az osztrák főváros Simmering nevű negyedében Volkan Kahramannal. Osztrák sajtóinformációk szerint a volt labdarúgó Orhan S. nevű ismerősével egy kávézóban találkozott, már ott heves vita folyt kettejük között, amely után az Etrichstrassén elővette fegyverét és lelőtte a focistát –írja a Krone.at.

A 46 éves támadó ezután maga ellen fordította a pisztolyt, a mentők már egyikük életét sem tudták megmenteni. A két férfi családja gyorsan a helyszínre sietett és egymásnak estek a tragédiát követően. Egyelőre nem tisztázott, min vesztek össze, Kahraman és a támadó jól ismerte egymást, sokáig barátok is voltak. 

Volkan Kahraman a kétezres években kapott háromszor is behívót a válogatottba, többek között az Austria Wienben, a Feyenoordban és a Salzburgban is játszott. Visszavonulása után edzőként tevékenykedett, belépett az Osztrák Néppártba is, hat éve a parlamenti választáson is elindult. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. február 09. 21:16
Megcsalta, ennyi.
Muki46
2023. február 09. 18:34
Egy VOLT válogatott focistát lőttek agyon Bécsben. Tényleg annyira nehéz korrekt címet találni?
Akitlosz
2023. február 09. 16:58
Ezért rossz ötlet törököket és egyéb idegeneket importálni. Hozzák a konfliktusaikat is, tönkreteszik a közbiztonságot.
Lobodi
2023. február 09. 16:43
"A két férfi családja gyorsan a helyszínre sietett és egymásnak estek a tragédiát követően." Ez a legszebb a történetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!