A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Közös megegyezéssel szerződést bontott az FC Basel és Szalai Ádám

2023. január 29. 19:49

 Szalai Ádám hosszas bizonytalanságot követően elhagyja az FC Basel labdarúgócsapatát.

2023. január 29. 19:49
null

Szalai Ádám hosszas bizonytalanságot követően elhagyja az FC Basel labdarúgócsapatát.

A svájci klub vasárnap a honlapján közölte, hogy azonnali hatállyal, közös megegyezéssel felbontják a 35 éves magyar támadó szerződését, és a jövőben „külön utakon járnak”. Emlékeztettek: Szalai tavaly februárban a Mainztól érkezett az együtteshez,

amelyben 24 meccsen hat gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

A szakítás előzménye, hogy október közepén a klubnál megtiltották Szalai Ádámnak, hogy részt vegyen a svájci bajnokságban legutóbb ezüstérmes gárda edzésein, aztán viszont a bázeli polgári bíróság november közepén úgy döntött, hogy a támadó a továbbiakban is edzhet a csapattal.

A válogatottól visszavonult futballista most felbontott svájci szerződése a nyáron járt volna le a Baselnél, amely februárban a Konferencia-ligában a Trabzonsporral találkozik a 16 közé kerülésért.

(MTI)

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. január 30. 10:06
....helyes Ádám...emelt fővel kell eljönni...TOVÁBBI SOK SIKERT a civil életben,vagy a MAGYAR focivilágban...HAJRÁ MAGYAROK
Halder
2023. január 30. 09:56
Ádám ezen nagyon szép pályafutása megérdemel egy szép befejezést.
jánosbácsi
2023. január 30. 09:44
Azért ez nem akármilyen bejelentés. A mai napomat is sikerült elbasznotok.
Reszelő Aladár
2023. január 30. 08:45
A határozott idejű szerződés lényege, hogy a benne szereplő összeget a játékos mindenképpen megkapja. Ha ez megvan, akkor meg lehet szüntetni a kontraktust. Ádi meg kereshet egy klubbot, ahol kellemesen levezethet ha ehhez van kedve. De jobban örülnék, ha az edzői képesítésén kezdene dolgozni, mert szeretném minél hamarabb a Rossi stábban látni. Szép volt Kapitány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról