Ganxsta Zolee: Még van rajtam hely egy Messi-tetoválásnak (VIDEÓ)

2023. január 23. 21:14

Miközben Cristiano Ronaldo bemutatkozott – nem túl fényesen – új klubjában, az Al Naszr-ban, addig Ganxstánál nem lanyhul az argentinok iránti rajongás. Kempes és Maradona mellé egy Messi-tetoválást is csináltatna, a videóból kiderül hova.

2023. január 23. 21:14
null
Csisztu Zsuzsa

Ronaldo bemutatkozott az Al Naszr-ban – nem túl fényesen 

Egygólos győzelmet aratott Cristiano Ronaldo csapata, az Al-Naszr, első szaúd-arábiai tétmérkőzésén: a rijádi labdarúgócsapat az Al-Ettifak ellen gyűjtötte be a három pontot az élvonalbeli bajnokság vasárnapi játéknapján.

Az Al-Naszr játékosai Cristiano Ronaldo vezetésével sétáltak ki a pályára, az ötszörös aranylabdás támadó ugyanis megkapta a csapatkapitányi karszalagot.

Ronaldo négy alkalommal próbálkozott lövéssel: két kísérletét blokkolta a védelem, egy labdája elkerülte a kaput, egyszer pedig a kapus védett.

A 37 éves világsztár ugyan gólt nem lőtt, de legalább végigjátszotta a meccset.

Egyesek – például mások mellett Ganxsa Zolee is – úgy gondolják, hogy ami most Ronaldo pályafutásában történik, az már inkább a saját élő szobrának a lerombolása, mintsem méltó lezárása egy rendkívüli pályafutásnak.

Eközben a Jobbfelső pipa legutóbbi epizódjában az is szóba került Pelé halála kapcsán, hogy a nagy klasszikusok közül többen már az égi focipályákon folytatják. Ganxsta a legnagyobbak között emlegeti az egykori világbajnok és vb-gólkirály Mario Kempest, és a másik zseniális argentín, Diego Maradonát, akiknek a tetoválása már ott van rajta, de most örömmel tetováltatná melléjük Messi nevét is. Hogy hova, a videóból 19.18-perctől megtudhatja a részleteket. 

 

A nyitóképen: Egy argentin szurkoló Messi-tetoválása a világbajnokság ideje alatt Katarban. Fotó: Paul ELLIS / AFP

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. január 27. 23:23
Megtört öregember, lógatja a vállát.
zakar zoltán béla
2023. január 27. 23:22
00
Gyugyesz
2023. január 27. 22:25
Szánalmas hadaró szar. Kérj elnézést Törőcsiktől és Nyilasitól, aztán dögölj meg!
Antonova
2023. január 27. 22:25
Zolee nem libernyák és nem meleg!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!