Pénzbüntetésre és szektorbezárásra ítélték a Fradit

2022. október 28. 12:53

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának ítéletét pénteken hozták nyilvánosságra.

2022. október 28. 12:53
null

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a magyar bajnokot összevont eljárás keretében a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai OTP Bank Liga-találkozókon történetének miatt marasztalták el a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás). Az FTC-nek a pénzbüntetés mellett soron következő hazai bajnokiján a Groupama Aréna B3 szektorát kell lezárnia.

A ZTE FC-t a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésen történtek (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) miatt büntették meg, míg a Budapest Honvédot a DVSC és a Puskás Akadémia elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személyre sértő kifejezés használata) marasztaltak el. Mindkét klubnak pénzbüntetést kell fizetnie.

(MTI)

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonlerch
2022. október 29. 08:54
Akkor most mondok egy obszcén dolgot: 3,14 Csányi . És bezárhatjátok az egyik szektoromat!
brekker
2022. október 28. 17:08
Unják a Kubatov-kántálást, és a normális szurkolás hiányát.
szintetikus
2022. október 28. 15:12
Én már csak a megszűnését várom. Elhiszem, sokáig kell majd várnom. :D
Bonaparte
2022. október 28. 14:55
attól, hogy az előttem 30-al szarakodó kalapos suzukisnak azt mondom hogy "k'va anyád" még nem gondolom, hogy tényleg kurva az anyja valahogy így van az emberfia ezzel meccsen is amúgy buzi mlsz!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!