Négy és fél óráig tartott egy focimeccs Lvivben a légiriadók miatt

2022. augusztus 24. 21:46

Négyszer szakította félbe a meccset a riadó.

2022. augusztus 24. 21:46
null

Szerdán megtartották a Metaliszt Harkiv és a Ruh Lviv első osztályú labdarúgómeccset, melyet a folyamatos légiriadók miatt négyszer is meg kellett szakítani.

A lvivi Skif Stadionban lezajlott meccsen volt az egyetlen bajnoki találkozó, amelyet szerdán a szirénák érintettek. A mérkőzésen szigorú protokoll volt érvényben, amint megszólaltak a szirénák, a stábnak és a játékosoknak az óvóhelyre kellett vonulnia. A sorozatos megszakítások miatt négy és fél órán át tartott a mérkőzés. A meccset a vendég Harkiviak nyerték 2:1-re, Pidlepenets és Pryadun góljaival. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. augusztus 25. 16:28
Ennek a szemétnek van ideje a háború közepén focimeccsre?
nuknuk
2022. augusztus 25. 12:43
De támadás meg nem vót. Azok a kurva oroszok nem akartak támadni.
Báthory Ödönke
2022. augusztus 25. 11:40
Ezek az életerős edzett fiúk játszanak, pedig a fronton már a 60 év felettieket is bevetik. Hogy van az, hogy nekik nem kell ott lenniük, vagy 2 mérkőzés között tesznek eleget hazafias kötelességüknek?
Alcofrybas
2022. augusztus 25. 10:05
Királyság! Ez milyen jó már! Nőhet a reklámidő a közvetítések alatt. Az európai focit is át lehetne alakítani az amerikai foci mintájára. Az Ukrajna iránti szolidarítás örve alatt, akarom mondani jegyében többször megszakítanák, hogy átérezzük a fájdalmukat, és máris jöhet a hüvelygomba meg az intelligens mosópor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!