Így készült exkluzív interjúnk Egerszegi Krisztinával (werkfilm)

2022. június 18. 08:00

Egerszegi Krisztinával egykori szöuli olimpikon társa, Csisztu Zsuzsa készített exkluzív interjút.

2022. június 18. 08:00
null

Legújabb lapszámunk címlapján Egerszegi Krisztina! Az ötszörös olimpiai, kétszeres világ- és kilencszeres Európa-bajnok úszónkkal Csisztu Zsuzsa készített exkluzív interjút.

Íme a werkfilm a címlapfotózásról:

Interjú: Csisztu Zsuzsa / Mandiner Sport Fotó: Mátrai Dávid / Mandiner Videó: Szente Krisztián, Mátrai Dávid / Mandiner Smink: Hargitay-Molnár Fanni

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogidomi864
2022. június 18. 14:55
Egerszegi Krisztina kiváló, zseni sportoló, nagyszerű családanya, igaz magyar hölgy, Magyarország "egérkéje"!!! Szeretet, tisztelet öleli az országban, a világban! Visszaemlékszem a Gyurcsány elleni tüntetések idején, a Parlamentnél egyszer ott volt a szinpadon! Az ellenzéki média azonnal betámadta reggeli 7 órási műsorában és a három műsorvezető ekézte, hogy már csak hazánk felének az egérkéje! Véleményem szerint mindenkinek részt kell vennie a politikai életben, a véleményét vállalnia kell! Egerszegi Krisztina rengeteg örömet szerzett a magyar embereknek! Soha nem felejtem amikor két NDK-s izomkollosszus hölgy közt állt a dobogó legfelső fokán a mi törékeny, de annál csinosabb, kedvesebb lányunk!
bogidomi864
2022. június 18. 14:53
Egerszegi Krisztina kiváló, zseni sportoló, nagyszerű családanya, igaz magyar hölgy, Magyarország "egérkéje"!!! Szeretet, tisztelet ökleli az országban, a világban! Visszaemlékszem a Gyurcsány elleni tüntetések idején, a Parlamentnél egyszer ott volt a szinpadon! Az ellenzéki média azonnal betámadta reggeli 7 órási műsorában és a harám műsorvezető ekézte, hogy már csak hazánk felének az egérkéje! Véleményem szerint mindenkinek részt kell vennie a politikai életben, a véleményét vállalnia kell! Egerszegi Krisztina rengeteg örömet szerzett a magyar embereknek! Soha nem felejtem amikor két NDK-s izomkollosszus hölgy közt állt a dobogó legfelső fokán a mi törékeny, de annál csinosabb, kedvesebb lányunk!
Biivisz
2022. június 18. 12:11
"Fábián Bettina gyönyörű nő!" Miről beszélsz? Még ha Jakabos Zsuzsát mondtad volna. (Nem tudom, indul-e még.)
llnnhegyi
2022. június 18. 11:44
Krisztina nagyon szép asszony! Úszó volt! --- Hoppá! Idei úszó vb! Fábián Bettina gyönyörű nő! De még mennyire! By!By! Krisztina!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!