A Hertha sportigazgatója elmondta: Dárdain múlik, meddig lesz a csapat vezetőedzője

2021. szeptember 28. 08:13

Fredi Bobic szerint a magyar szakember egy stabil szezonban is a megfelelő ember a posztra.

2021. szeptember 28. 08:13
null

Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója nem zárta ki, hogy hosszú ideig Dárdai Pál lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője, ha szállítja a megfelelő eredményeket.

„Neki is elmondtam már és most nyilvánosan is elmondom: csak rajta múlik, milyen hosszú ideig lesz vezetőedző. Ez akár tíz év is lehet. Ez végül is azon múlik, hogy valaki milyen munkát végez” – mondta a 49 éves sportvezető a Kickernek. Bobic szerint a magyar szakember egy stabil szezonban is a megfelelő ember a posztra

„Már csak azért is, mert kiérdemelte azzal, hogy egy nagyon nehéz helyzetben megmentette a csapatot a kieséstől. Nyugalmat és folytonosságot szeretnénk. Azt mondtuk: együtt kezdjük az idényt, és együtt is csináljuk végig” – fogalmazott.

Sok munka áll még a csapat előtt

A Hertha elvesztette első három bajnokiját a mostani szezonban, utána azonban megverte az újonc Bochumot és Fürthöt. Szombaton aztán jött az RB Leipzig otthonában elszenvedett 6-0-s vereség.

„Lipcsében világosan látszott, hogy még nem vagyunk olyan stabilak, mint reméltük. Ezen intenzíven kell dolgoznunk” – mondta a sportigazgató. A berlini együttes hat forduló után a 12. helyen áll a Bundesliga tabelláján.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Pool/Maja Hitij

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. szeptember 28. 09:48
"csak rajta múlik, milyen hosszú ideig lesz vezetőedző. Ez akár tíz év is lehet. Ez végül is azon múlik, hogy valaki milyen munkát végez" Segítek lefordítani annak, aki nem ért nemzetközifutballul: "az első adandó alkalommal kibasszuk, amint találunk egy másik PALImadarat (ezért a viccért én kérek elnézést), aki ezt a káoszt hajlandó átvenni." Csak sorozatos győzelmekkel mentheti meg azállását, sorozatos győzelmek pedig nem fognak jönni.
zakar zoltán béla
2021. szeptember 28. 09:38
Hesseljen az, aki Petryt mocskolta! Nem érdekel ez az ember! MÁS: MAGDA A FÓRUMBAN SZÉTVERTE SOMOS NEM LÉTEZŐ GYEMOKRATYA LELKÉT!!! ANDRÁSKA MAJDNEM EGÉSZBEN LENYELTE A 3 GICCSES KÖCSÖGÖT, MELYBŐL AZ EGYOLDALÚ PÁRTATLANSÁGOT SZÍJJA MAGÁBA! A KIS TÖRPE IS MEGREMEGETT A KÖNYÖKÉNÉL!!!
nemmondom
2021. szeptember 28. 09:19
A következő öt meccsen a reálisan megszerezhető pontok száma 2.
quantum
2021. szeptember 28. 09:13
Csak haza ne jöjjön, hiszen itt mindenki homofób és az összes szurkoló rasszista! Mi lenne itt veletek Pál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!