Legyőzte a szlovákokat a női röplabda-válogatott az Eb-n

2021. augusztus 20. 22:21

Magyarország – Szlovákia 3-1, elérhető közelségbe került a továbbjutás.

2021. augusztus 20. 22:21
null

A magyar női röplabda-válogatott 3-1-re legyőzte a szlovák csapatot az Európa-bajnokság zadari C csoportjában pénteken, az első fordulóban.

A magyarok pénteki nyitómérkőzésükön az első pillanattól kezdve koncentráltan röplabdáztak, minden játékelemben stabilan teljesítettek, és bár a hasonló játékerőt képviselő szlovákok – akik közül többen a magyar élvonalban szerepelnek – is jól játszottak, a négy, szorosan alakuló szettből hármat a magyar válogatott nyert, így győzelemmel kezdte az Eb-t.  A Jakub Gluszak irányította nemzeti csapat szombaton 20 órától a svájciak ellen folytatja szereplését a 24 csapatos, bolgár, horvát, román, szerb közös rendezésű kontinensviadalon.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. augusztus 21. 10:31
A strandröplapdát viszont ki nem állhatom, uganúgy, mint a strandkézilabdát, strandfocit, félpályás kosárlabdát stb., amiket mostanában vettek föl vagy vesznek az olimpiai játékok közé. Leegyszerűsítve mindegyik unalmas.
Timur Link
2021. augusztus 21. 09:41
Jók voltak! Különösen a blokkolások.
balbako_
2021. augusztus 21. 05:57
Megnéztem a meccset és nagyon meggyőzőek voltak a lányok.
Trüpéma
2021. augusztus 21. 02:43
Örülök, hogy győztünk, de miért egy izraeli hölgyemény van a fotón, ha a szlovákok ellen játszottunk? Ez megint az MTI?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!