A második meccsén megvan Szoboszlai első Bundesliga-gólja!

2021. augusztus 20. 21:36

A magyar válogatott középpályása óriási gólt ragasztott a Stuttgart kapujába.

2021. augusztus 20. 21:36
null

Óriási gólt ragasztott a Stuttgart kapujába Szoboszlai Dominik második Bundesliga meccsén, péntek este. A magyar válogatott játékosa még tavaly decemberben szerződött a Salzburgtól a Gulácsi Pétert és Willi Orbant is foglalkoztató RB Leipzig-ba, ahol azonban idén nyárig nem tudott pályára lépni egy makacs sérülés miatt – emlékezetes, ezért még az Eb-ről is lemaradt.

A középpályás a múlt héten, egy Mainz elleni vesztes meccsen mutatkozott be a Bundesligában, nem kellett azonban sokat várni első góljára: a Stuttgart elleni meccs 37. percében óriási gólt ragasztott a hálóba. Íme:

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2021. augusztus 23. 14:12
Szép! A kapus arra számított, hogy leviszi a labdát az alapvonal felé és beadja. Ezért mozgott balra, a rövid sarok felé. Onnan nem várt lövést, ezért lemaradt róla. Ilyen az, amikor egy játékos képes váratlant húzni, és persze jól lőni.
telekaszter
2021. augusztus 21. 11:32
Szép lövés volt, nem volt bomba, inkább nagyon jól eltalált. És nem mellesleg, a kapus is hibázott, mert alapesetben onnan nem szabadna gólt kapni.
brekker
2021. augusztus 21. 09:00
Kapushiba, ezt még az ugribugri Dibusz is kivédte volna.
filopatl
2021. augusztus 20. 22:10
gyönyörű! tud ez a gyerek, sajnos nem a Fradiban játszik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!