A Puskás Akadémia nehezebb, az Újpest könnyebb helyzetben várja a Konferencia-liga selejtezőket

2021. július 28. 10:35

A Puskás Akadémia három gólos hátránnyal, az Újpest egy gólos előnnyel várja a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjében a második forduló csütörtöki visszavágóját.

2021. július 28. 10:35
null

A felcsúti együttes az első fordulóban története során először nyert párharcot nemzetközi kupasorozatban, a finn Inter Turku felett aratott sikert követően azonban a következő kört nem kezdte jól, 3-0-s vereséget szenvedett a lett FK Rigas FS otthonában. Hornyák Zsolt csapatából hiányoztak a jó egyéni teljesítmények a párharc első felvonásán, így szinte helyzetig sem jutott el a gárda, melynek jelentős formajavulásra lenne szüksége ahhoz, hogy megfordítsa a párharcot.

A Pancho Arénában 20 órától sorra kerülő összecsapást az osztrák Walter Altmann vezet. Továbbjutása esetén a Puskás Akadémia jó eséllyel a belga Genttel találkozik, amely 4-0-s győzelmet aratott otthon a norvég Valerenga felett.

Könnyebb helyzetben az Újpest

A MOL Magyar Kupa-győztes Újpest FC 2-1-es siker után egygólos előnnyel utazik a liechtensteini Vaduz elleni visszavágóra. A lila-fehérek – akik ebben a körben csatlakoztak be a harmadik számú európai kupasorozatba – már a Szusza Ferenc Stadionban szinte eldönthették volna a továbbjutás kérdését, azonban a kapus Banai Dávid hibája kétgólos hazai vezetésnél nyíltá tette a párharcot.

Az Újpest 18 órától lesz a Vaduz vendége, a találkozót az osztrák Christian-Petru Ciochirca vezeti. Amennyiben az Újpest túljut riválisán, a svájci FC Basel és az albán Partizani összecsapásának továbbjutójával kerül össze. Mindkét találkozót élőben közvetíti az M4 Sport.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. július 29. 10:57
A LOLfehérvár kivel játszik? Hahahahaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!