Világbotrány készülőben?

2021. június 26. 16:02

A budapesti mérkőzés előtt a hollandok csapatkapitánya előre bejelentette, hogyha rasszista bekiabálást hall, akkor lemennek a pályáról.

2021. június 26. 16:02
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel

„Vasárnap a holland válogatott lép pályára a Puskás Arénában Csehország ellen. A budapesti mérkőzés előtt a hollandok csapatkapitánya előre bejelentette, hogyha rasszista bekiabálást hall, akkor lemennek a pályáról. Georginio Wijnaldum azt is leszögezte, hogy szivárványos karszalaggal lép a pályára.

Jól látható politikai támadás folyik Magyarországgal szemben ezekben a pillanatokban is.

Képzeljük el a helyzetet, hogy néhány jól fizetett aktivista (életében először) elmegy a holnapi meccsre és provokációs céllal elkezd rassziszta rigmusokat skandálni. Ezt kb. 10 beépített ember le tudja vezényelni. Wijnaldum és az egész holland csapat lemegy a pályáról, mondván a »magyarok nácik«. Vasárnap az egész világ ezt a meccset fogja nézni, tehát garantált világbotrány. Miközben szó sincs arról a valóságban, hogy mi, magyarok rasszisták lennénk.

Elképesztő veszélyről van szó, éppen emiatt fordulok a szurkolótársaimhoz, hogyha provokátorokat látnak és hallanak, akkor azonnal utasítsák őket csendre.

Ez nem játék!”

Címlapkép: MTI/EPA/Pool/Kenzo Tribouillard

Kapcsolódó cikkek

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2021. június 27. 21:17
--
tothpal
2021. június 27. 20:52
Nem sikerült neki! Mert a csehek lemosták őket a pályáról... De szivárványos zászlóból volt elegendő!!!
nyugalom
2021. június 27. 19:11
Felteteleket szabnak! Nem otthon vannak! Mit csinaltak a nagykovetseggel? Ja nekik lehet, gyarmattartók, zsigeri!
teljesenertelmetlen
2021. június 27. 18:39
Elsöprő hangorkánnal kell szurkolni a cseheknek 90 percen keresztül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik