Marco Rossi: Talán én is hibáztam

2021. június 16. 08:00

„Az első gól után magunkhoz kellett volna térnünk, nem lett volna szabad kockáztatni” – foglalta össze a magyar-portugál meccset a szövetségi kapitány.

2021. június 16. 08:00
null

A magyar válogatott  0-3-ra kikapott a portugál csapattól az Európa-bajnokságon. Marco Rossi szövetségi kapitány az ügyet úgy foglalta össze az Index beszámolója szerint, hogy nem jöttek be a cseréi, amiért vállalja a felelősséget.

„Három gólt kaptunk a hajrában tíz perc alatt, ami csalódással tölt el. Az első gól után magunkhoz kellett volna térnünk, nem lett volna szabad kockáztatni. Talán én is hibáztam, több cserét is eszközöltem, úgy tűnik, nem működtek.

– fejtette ki véleményét a szövetségi kapitány a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Rossi hangsúlyozta, hogy ki kell elemezniük az utolsó tíz percet.

A portugál szövetségi kapitány, Fernando Santos a magyar válogatottról azt mondta, hogy „a magyarok magasak és a levegőben erősek”. A csapatának a játékáról a következőképpen vélekedett: „A második játékrészben kevésbé voltunk stabilak, több labdát is elszórtunk. Végül megtaláltuk a gólszerzés módját, a kreatív játékosok is ki tudtak bontakozni a hajrában”.

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2021. június 18. 13:11
A hitvány szó, te, meg az út mellett álló kollégáidnak képességét összefoglaló szó. Nem hittem volna, hogy ennyire viszed majd te is. Szegény anyád jobbat szeretett volna, de így alakult.
jetta84
2021. június 18. 13:10
Mindenki magából indul ki ...
tevevanegypupu
2021. június 18. 13:08
Szerintem sem kellene ezt a focit erőltetni, ez nem megy. Volt egy Aranycsapatunk, emlékezzünk inkább rájuk. A kézilabda, a vizi sportok, a vívás, öttusa mind világklasszis szinten megy..Erre legyünk büszkék..aki pedig most ócsárolja a magyarokat az éppen tíz éve egy olyan bukott csapatot támogat, aminek a csapatkapitánya Gyurcsány minden idők legostobább, legbutább, legnagyobbat bukott, legnagyobb csaló miniszterelnökei között van.
fraktoaster
2021. június 18. 13:07
Szokás szerint megint mellészóltál, értelem nuku. Egyre hülyébb és megkeseredettebb vagy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!