„Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni” – Niedermüllert nem érdekli a magyar válogatott

2021. június 08. 23:06

A gyurcsányista politikus szerint „szégyellhetjük magunkat”.

2021. június 08. 23:06
null

Amint arról beszámoltunk, az MLSZ reggeli közleményének megfelelően nem térdeltek le a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó, írek elleni barátságos meccsén.

A magyar futballisták – ahogy azt előzetesen jelezték – nem térdeltek le, hanem a mezük karján olvasható „Respect” feliratra mutattak. A szurkolók „szép volt fiúk!” rigmussal köszönték meg, hogy a kedvenceik állva maradtak – az íreket pedig kifütyülték.

Minderre reagált Facebook-oldalán Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere.

„Az Index.hu arról tudósít, hogy »A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a »Szép volt, fiúk!” elismerést.«. Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni...”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!