Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

...és akkor jött Schäfer – itt nézheti vissza a magyar gólokat (videó)

2021. június 24. 09:50

Akciógólokat szereztünk a 2014-es világbajnok ellen.

2021. június 24. 09:50
null

Két pontot szerzett, – az elmúlt két világbajnok ellen – és kiesett az Eb halálcsoportjából a magyar labdarúgó-válogatott. A németek elleni szerdai idegenbeli meccsre azonban még sokáig emlékezni fogunk: kétszer is vezettünk Thomas Müllerék ellen, a németeknek kellett teperni az egyenlítésért.

Idézzük fel a magyar gólokat.

Íme, Szalai Ádám fejesgólja, amely a 11. percben vezetéshez juttatta a csapatot:

Aztán a német egyenlítés után egyből jött Schäfer:

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. június 24. 14:10
Azért betehettek volna egy német közvetítést is a gólokról.
pragmatika
2021. június 24. 13:26
És ha még Szoboszlai is ott lehetett volna ? A németek vért hugyoztak volna, de a portugál meccs is másképpen végződik sztem. Az egész csapat nagyon jó benyomást keltett, de én külön kiemelném Nagy Ádámot, aki többnyire stabilan jó teljesítményt nyújt. Amolyan szürke eminenciásként dolgozik, feltűnés nélkül, de szinte irányítja a játékunkat. Szerel, és rögtön indít, és általában jól. És keveset hibázik. Jól helyezkedik, és jól lát a pályán.
az ember
2021. június 24. 13:18
Mindkét gól egy álom volt, nemcsak a befejezés, de az előkészítés is. Aki átélte, évtizedekkel később is örömmel nézi vissza majd. Neuer hibázott-e? A másodiknál a végeredmény miatt mondhatjuk, mert ha nem jön ki, a fejes nem jó megoldás, de egy ilyen felfelé pattanó labdába így belefejelni zseniális helyzetfelismerést jelent.
BossN
2021. június 24. 13:07
A magyar labdarúgók szívvel-lélekkel játszottak a hazájukért, küzdöttek. Végre egy hataszerető, küzdő, harcoló csapat. Orbán érdeme, hogy az élet minden terén merünk harcos magyarok lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!