Kis csapatok nagy góljai: Liechtenstein szögletből, Koszovó 40 méterről talált be

2021. április 01. 07:09

Nem mindennapi gólok a szerdai játéknapról.

2021. április 01. 07:09
null

Sok meglepetést – német vereség az észak-macedónoktól, ukrán iksz a kazahok ellen, örmény győzelem Románia ellen, négygólos osztrák blama Bécsben a dánok ellen – és sok szép gólt hozott a labdarúgó világbajnoki selejtezők szerdai európai játéknapja.

A bukdácsoló spanyolok ugyanis 3-1-re le tudták győzni Koszovót, – a mérkőzésnek külön pikantériát adott, hogy Spanyolország azon kevesek közé tartozik, amely nem ismeri el függetlennek az albánok lakta államot – ám a meccs Unai Simón bakijáról, és Besar Halimi  negyvenméteres góljáról marad emlékezetes:

A J-csoportban a két vereséggel kezdő – a németektől három nullra, az örményektől kettő nullra kaptak ki – Izland magabiztosan, 4-1-re nyert Liechtenstein vendégeként, ám a hazaiak szépítő gólja sem volt mindennapi találat:

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2021. április 01. 08:19
Szép gólok :DD Egyelőre mi is nagyon jól állunk a csoportban, megelőzzük lengyel barátainkat is ;) Meg kéne csípni majd legalább azt a 2. helyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!