Férfi kézilabda-vb: legfeljebb 900 néző lehet a magyarok csoportmérkőzésein

2021. január 05. 20:06

A nemzetközi szövetség decemberben úgy döntött, a koronavírus-járvány miatt a lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel.

2021. január 05. 20:06
null

A csarnokok befogadóképességének legfeljebb húsz százalékát használhatják ki a jövő szerdán kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, így legfeljebb 900 néző lehet a magyarok csoportmérkőzésein.

A nemzetközi szövetség decemberben úgy döntött, a koronavírus-járvány miatt a lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel, de ezt most tovább csökkentették tíz százalékkal. A tornát január 13. és 31. között rendezik. A magyar csapat a gízai A csoportban jövő pénteken a Zöld-foki Köztársaság, vasárnap Uruguay, január 19-én pedig Németország válogatottjával találkozik. A 4500 férőhelyes Hasszan Musztafa Sportcsarnokban legfeljebb 900 néző lehet majd a lelátókon.  A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Tecjana Zenkovics

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2021. január 05. 22:55
Kellemes 2 hét karantén. Szurkolhatunk a fiúknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!