Visszatérhet Győrbe a sikeredző

2020. december 31. 16:41

A Bors információi szerint az egyesületet irányító Danyi Gábor minden bizonnyal az egyik legnagyobb riválisnál folytathatja.

2020. december 31. 16:41
null

A Bors információi szerint valószínű, hogy a Rosztov-Don után az orosz női válogatottól is távozó Ambros Martín újra leülhet a Győri ETO kispadjára. Amennyiben a hír igaznak bizonyul, a sztáredző három év orosz kitérőt követően térhet vissza a kisalföldi együtteshez. Martín első győri időszaka során többek között négy Bajnokok Ligáját nyert az együttessel. 

A spanyol mester távozása után addigi segítője, Danyi Gábor vette át a győri csapatot, amellyel újra elhódította a legrangosabb serleget. A lap információi szerint a magyar szakember minden bizonnyal távozik Győrből, és Siófokon folytathatja karrierjét, ahol az októberben kinevezett, szintén ex-győri Zdravko Zovko jobbkeze lehet. 

A lap természetesen megkérdezte a két egyesület vezetőit, akik nem cáfolták kategorikusan az értesülést.

„Ha változás lesz klubunk személyi állományában, azt szokásunknak megfelelően sajtókommünikében jelezzük” – kommentálta a hírt Bartha Csaba győri klubelnök.

A siófokiak sajtófőnöke, Bíró Bence a klasszikust előhúzva csak annyit mondott, hogy: „sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a lapértesülést.”

Címlapkép: MTI Fotó/ Krizsán Csaba

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. január 03. 20:03
IDŐ amúgy már nem sok van, márciusban olimpiai selejtezők, s Győrött!
gyaloggos
2021. január 02. 16:23
GOLOVIN ismeri a lányokat, és vállalná is. IGAZ, azt mondja, egy edző is legyen folyamatosan edzésben, ezért ő is klubedzősége mellett képzelné el. HÁT, egy MTK mellett tán még lehetséges, hiszen nem a Győr, Fradi, vagy Siófokról van szó!
gyaloggos
2021. január 02. 15:18
GOLOVIN miért ne lehetne a női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya?
Camael
2021. január 01. 14:27
Martint a világ legjobb edzőjének tartom, örülök hogy visszatér. A mostani EB-n nagyon látszott a két magyar sztárcsapat edzőjén hogy taktikailag és stratégiailag vértezettlenek. A válogatott amit irányítottak sokkal többre lenne képes. Remélem a hír igaz és a válogatottat is ő vezeti majd Görbicz Anita segédletével, és ha még lehetne egy újévi kívánságom akkor a Fradiba hozhatnának egy jó edzőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!