Válogatott: eltört Kalmár Zsolt bokája

2019. november 16. 09:58

Súlyosan megsérült az Uruguay elleni meccsen.

2019. november 16. 09:58

Kalmár Zsolt bokatörést szenvedett a pénteki Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amely a Puskás Aréna avatása volt egyben.

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldala arról számolt be, hogy a Dunaszerdahelyen futballozó középpályás "felépülése várhatóan több hónapot vesz igénybe". Ez azt jelenti, hogy a 24 éves játékos nem tarthat Cardiffba a magyar válogatottal, amely kedden a walesi csapattal vív sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést, mivel győzelme esetén kijut a jövő évi, részben budapesti rendezésű kontinensviadalra.

A magyarok 2-1-re kikaptak az új stadion nyitómeccsén a világranglistán ötödik uruguayi csapattól, Kalmár Zsoltot a 83. percben kellett lecserélni a súlyos sérülése miatt.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adarclub
2019. november 19. 07:22
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
3M..
2019. november 17. 20:57
Szerencséjére van ideje felépülni. A következő tétmeccs, 2022-ben lesz. Szebb Jövőt!
zankider
2019. november 17. 19:40
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
anegy_
2019. november 17. 09:42
A sérülés súlyosságát sajnos lehetett érzékelni a közvetítést nézve. Mielőbbi felépülést kívánok. A többieknek adjon erőt a további meccseken, hogy a tisztes hozzáállás, az akarat és a magyar szív sokra képes. Az "igaz" magyar szurkolók veletek vannak plusz emberként. A haza-árulók véleménye meg nem számít, ők eddig is irigységből, gyűlölködésből a haza ki és elárulásából építkeztek, táplálkoztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!