Nyertek a házigazdák: Oroszország-Egyiptom 3:1

2018. június 19. 21:58

A szerdai játéknap zárómeccsén Oroszország leiskolázta Egyiptomot.

2018. június 19. 21:58

Megérdemelten nyert a szerdai játéknap zárómérkőzésén Oroszország. A 2018-as futball-világbajnokság második csoportkörében Oroszország a papírforma szerint legyőzte Egyiptomot.

Ez első félidőben az afrikaiak még tartották magukat, azonban a második játékrészben 15 perc alatt három gólt kaptak. Szalah tizenegyesével ugyan szépítettek a 73. percben, de ennél többre nem futotta már tőlük.

A házigazdák így két győzelemmel, 6 ponttal és 8:1-es gólaránnyal szinte biztos, hogy továbbjutnak az egyenes kieséses szakaszba.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2018. június 20. 05:40
Idáig csillagos ötös az oroszoknak, igaz komoly ellenfelük még nem volt, kíváncsian várom mit játszanak majd a nyolcaddöntőben a spanyol/portugál profikkal..
Lion
2018. június 19. 22:19
Megint a hekkerek...
zakar zoltán béla
2018. június 19. 22:14
Az első gólt szabálytalanság( óriási lökés) miatt nem lett volna szabad megadni!!!!
3M..
2018. június 19. 22:09
Elmúltak már azok az idők, amikor egy labdrúgó VB-n, feltétel nélkül Németország győzelmeinek szurkoltam. Mára már Oroszország lépett mellé/helyére. Egy fantasztikus ország fantasztikus teljesítményének igazolása egy ilyen nagyívű VB megrendezése jogának elnyerése. Magyarország mint lehetőség, föl sem merült 90-óta. Büszkék lehetnek a nemzeti 11-ükre, akik győzelemmel abszolválták a második megmérettetésüket is. A mi "nemzeti büszkeségeink" most a televízión keresztül követik a nagyok mérkőzéseit, persze a jogos járandóságuk most is menetrendszerűen a bankszámlájukra kerül utalásra. Gratulálunk nekik, mert jól keresnek. A Dicsőséget viszont, Oroszországnak kívánjuk! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!