Georges Leekens megbukott, Marco Rossi váltja a válogatott élén

2018. június 19. 19:37

Ahogy azt a sajtóértesülésekből sejteni lehetett, távozik a belga Georges Leekens a magyar futballválogatott kapitányi posztjáról.

2018. június 19. 19:37

Az MLSZ megerősítette, hogy az olasz Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Rossi jelenleg a szlovákiai bajnokság legmagyarabb csapatának, a Dunaszerdahelynek (DAC) az edzője. Korábban Kispesten dolgozott, ahol bajnokságot nyert a piros-feketékkel.

Georges Leekens 2017 novemberében érkezett a magyar válogatott kispadjára. Működését három dicstelen vereség és egy Fehéroroszországgal játszott döntetlen fémjelzi, a szurkolók már korábban is követelték lemondását. 

(MTI nyomán)

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2018. június 20. 06:49
..........a szurkolók már korábban is követelték lemondását. ........... A (fizetett troll) szurkolók mindíg követelik.
kérdés
2018. június 19. 23:16
Leekenst nem is kellett volna alkalmazni. Most kivárjuk, amíg Rossi is elballag, aztán jöhet végre egy magyar...remélem. Csodálom, hogy idáig nem tűnt még fel a sok fociőrültnek, mivel lehet jól tunningolni egy magyar csapatot.
sittes
2018. június 19. 22:20
Taktikailag felkészült, személyisége szuggesztív és nem akar többet játszatni a csapatával, mint amire az képes. Pont a legjobb választás A Kispest Honvéddal nagyon szép eredményt ért el.
VakzKommondor
2018. június 19. 22:18
Micsoda izgalmak!!! VAjon kijut a felcsút a nemzetközi porondra??? Kisvasúttal Európába, de szép is lenne!! Nem hiába adóztam!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!