Kajak-kenuban Magyarország továbbra is Európa trónján

2017. július 26. 21:28

A győri ifjúsági olimpián Szellák Szabina és Rendessy Eszter a kenu kettesek 500 m-es versenyében ért el szép eredményt.

2017. július 26. 21:28

Szellák Szabina és Rendessy Eszter ezüstöt szerzett a női kenu kettesek 500 m-es döntőjében az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szerdán. 

A Győrben megrendezett ifjúsági kontinensviadalon Szellák Szabina (Dunaújváros) aranyérmes lett K-1 500 méteren. A német Hardyt és a dán Miltherst előzte meg a fináléban. Horváth Benedek (Rácalmás) C-1500 méteren a második idővel lett döntős.

Vegyesben is sikereket hozott a nap, Horváth Benedek és Molnár Csenge ugyanis ezüstérmét szerzett a vegyes kenu kettesek U 15-U16 500 méteres fináléjában.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2017. július 27. 13:00
Csak így tovább! Szép volt lányok!
flesh ripper
2017. július 27. 10:07
Őszintén örülünk minden magyar sikerének! Őszintén örvendek annak, ha egy ifjú-, érett-, középkorú-,vagy idős magyar ember sikert ér el az üzleti- gazdasági életben és meggazdagszik, híres lesz. Őszintén örvendek annak, ha egy ifjú-, érett-, középkorú-,vagy idős magyar ember sikert ér el az tudományos életben és meggazdagszik, híres lesz. Őszintén örvendek annak, ha egy ifjú-, érett-, középkorú-,vagy idős magyar ember sikert ér el a művészetek, vagy a sport területén és meggazdagszik, híres lesz. Nagyon tudok örvendeni annak, ha egy magyar ember, érdemei szerint, joggal meggazdagodik, sok pénzét, pedig kedve szerint, a maga örömére, vagy másokat segítve, akár az üzleti életben kamatoztatva felhasználja. Ha egy fiatal magyar, sok-sok munkával, szorgalmas és kitartó tanulással, edzéssel, gyakorlással világraszóló sikert ér el, akkor én büszke és felhőtlen örömmel és elégtétellel tekintek rá. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan biztonságos, mind inkább a világ élvonalába tartozó, büszke országban élhetek, ahol a fiataloknak minden esélye és lehetősége adott ahhoz, hogy tehetségüket kitűnő körülmények között kibontakoztathassák, zavartalanul fejlődhessenek, hogy kitűnő, versenyképes, vagy éppen világraszóló sikereket érjenek el. A tanulásban, a gyarapodásban és a sportban egyaránt. Magyarország olyan, ahol mindenki biztonságban, civilizált körülmények között élhet. Ha szorgalmasan dolgozik, ha ügyes és tehetséges, ha élelmes, akkor akadály nélkül meg is gazdagodhat. Legyen egyszerű kézműves, iparos (kőműves, asztalos stb.) vagy sokdiplomás, hiperintelligens, nyelveket beszélő ifjú, egyenes sugárútja vezet a boldoguláshoz, a boldogsághoz, a megvalósuláshoz és anyagi jóléthez. Ne legyetek irigyek, ti, akik kudarcot vallottatok az életben. Ti, a hedonisták, a "ráérünk arra még" - filozófusai, a tunyák, a bambák a hitványak és tehetségtelenek! Ti zátonyra futottatok és toxinokat termel lepukkant organizmusotok, úgy, mintha halucinogén gombákat fogyasztanátok. Nem tudtok örvendeni mások sikereinek. gyűlölitek a sikereseket, a jómódúakat. Saját magatokat is utáljátok, ezért mindenkit gyűlöltök. Gyűlölitek a magyarokat. A JÖVŐ NEMZETÉT! Ti, az irigység és a gonoszság, az ellendrukkerség és a káröröm pöcevilágának vagytok az állampolgárai. Nem magyarok. Mi magyarok örülünk a többi magyar testvérünk sikerének.
Baribál
2017. július 27. 00:37
Szép volt lányok! :) Büntettek a szőke csajok :)
Mich
2017. július 27. 00:13
Hajrá Magyarország, hajrá fiatal magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!