Zavargások törtek ki Buenos Airesben

2014. július 14. 08:37

A vesztes VB-döntő után zavargások törtek ki az argentin fővárosban - írja a Sport24. Huszonketten megsérültek, ötven embert őrizetbe vettek. A randalírozók kifosztottak egy színházat és egy bárt.

2014. július 14. 08:37

Több beszámoló szerint a vasárnap esti VB-döntő után több óráig fesztiváli hangulat uralkodott Buenos Airesben, de később zavargásokba torkolltak az események – írja a Sport24. Több száz fiatal randalírozott az argentin fővárosban: kifosztottak egy színházat és egy bárt. Huszonkét ember – köztük tizenöt rendőr – megsérült, ötven embert letartóztattak.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2014. július 14. 13:26
Én a leghülyébb embernek azt tartom, aki nagy vesztes/győztes tétmeccs után bánatában/örömében tör-zúz, legyen akár a Libalegelő FC a járási másodosztályban, vagy a jelen esetben az argentin válogatott a VB-döntőn.
kizökkentidő
2014. július 14. 11:42
Felcsúton kellene rendezni egy olyan bajnokságot, ahol a hatnál nagyobb gólaránnyal kikapott válogatottak játszhatnának.
Kárpáti Zoltán
2014. július 14. 10:02
Nem kell úgy mellre szívni, Dél-Amerikának más szerepet szán a sors. Másban kell nagynak lenniük. És elsősorban a saját kontinensükön. Brazíliával és a többi dél-amerikai országgal összefogva.
vigyor
2014. július 14. 09:52
Szegények...amennyit költöttek erre a VB-re, amennyire fel lettek heccelve, még csoda, hogy ennyivel megúszták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!