Sikeres Helyben vedd meg! piknik a XVI. kerületben

2012. május 26. 20:38

A Magyar Kerékpárosklub Helyben vedd meg! kampányának keretében ezúttal a XVI. kerületben rendezett pikniket.

2012. május 26. 20:38

Az első újbudai Helyben vedd meg! piknik után ezúttal a XVI. kerületben tartott hasonló sikeres rendezvényt a Magyar Kerékpárosklub. Az érdeklődők kipróbálhatták azt a látványos interaktív játékot, aminek segítségével „elkerékpározhattak” a helyi boltokba, megnézhették, hogy mennyit spórolnak az aktív közlekedési mód választásával. A látogatók a játék mellet megismerkedhetek a kitelepülő helyi kereskedőkkel, termékeikkel és további számos program várta az érdeklődőket.

A Magyar Kerékpárosklub Helyben vedd meg! nevű kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen előnyökkel jár, ha vásárlásainkat helyben, kerékpárral vagy gyalogosan végezzük. Ezzel ugyanis az autózás költségeinek megspórolásán túl a helyi kereskedelmet is támogatjuk. A Magyar Kerékpárosklub kampányának keretében korábban közel 100 üzlet bevonásával pontgyűjtő akciót szerveztek Zuglóban, most pedig különleges utcai rendezvényeken, több fővárosi önkormányzattal együttműködve piknikekre hívják a rendezvények környékén lakókat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!