Magyar Nagydíj: Button esőben győzött

2011. július 31. 18:51

Jenson Button nyerte meg a Forma 1 Magyar Nagydíját, noha az esős versenyen szinte végig csapattársa, Lewis Hamilton vezetett.

2011. július 31. 18:51

A McLaren-Mercedes pilótája, a brit Jenson Button nyerte vasárnap a Forma 1 Magyar Nagydíját. Az esős versenyen szinte végig Button csapattársa, a Lewis Hamilton vezetett, aki a verseny elején előzte meg az első rajtkockából induló Sebastian Vettelt. 

Hamilton és Button a verseny kétharmadánál kezdtek csatázni, melyből végül - egymás többszöri megelőzése után - Button jött ki győztesen. Ebben közrejátszott az elálló eső és az ellenfél rossz gumiválasztása is. Jenson Button mögött végül a világbajnoki pontversenyt vezető Sebastian Vettel és a ferraris Fernando Alonso ért célba. Lewis Hamilton a negyedik helyet szerezte meg.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. augusztus 01. 12:06
Kivancsi vagyok, hogy skiccpali irt-e gratulalo taviratot Jensen Buttom-nak a kivalo gyozelemert. :))
Honfi-fi
2011. július 31. 19:51
Nigel Mansell óta, nem nagyon nézem a közvetítéseket. Még a Schumi korszak elején, küzdöttem, de egyre gyakrabban aludtam át a közvetítéseket. Sztem ez, ami most van, nem autóverseny és nem is arról szól. Nem utsó sorban, az is zavart, ahogy Palik cucu közvetítte a futamokat. Na, nálam az volt az igazi agyhalál. Sokszor e miatt, inkább az osztrák közvetítést néztem, nem a magyart.
zsolt
2011. július 31. 18:57
Öööö...azon a futamon, amit én láttam, ott Alonso lett a harmadik... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!