Overdose újra versenyez

2011. április 01. 10:44

Április 17-én futja idei első versenyét a magyar csodaló. Mikóczy Zoltán idén 1000 méteres, füves, egyenes pályás versenyeken indítaná a versenylovat.

2011. április 01. 10:44

Overdose újra rajthoz áll: Mikóczy Zoltán idén 1000 méteres, füves, egyenes pályás versenyeken indítaná a versenylovat. Három ország jöhet számításba: Cseh-, Német- és Franciaország. Ezek közül a cseh helyszín a legkevésbé valószínű, ott ugyanis körpálya van. Mikóczy elmondta, az első idei versenynek nem rangja vagy pénzdíja a legfontosabb, hanem, hogy ezeknek a kritériumoknak minél inkább megfeleljen.

A milánói Premio Centosa nevű ezer méteres versenyt idén az elmúlt évekhez képest egy héttel későbbre, április 17 helyett 24-re, húsvét vasárnapra írták ki. Ez azt jelentené, hogy Overdose-nak csak négy hét pihenője maradna május 21-ig. Ekkor futják ugyanis az angliai Haydock Parkban az ezer méteres Temple Stakest. Jozef Roszival, Overdose trénere azt kérte, hogy az idei versenyei között legalább 5 hét pihenő álljon a ló rendelkezésére.

Számításba jött még egy korábbi, április 10-i milánói futam is, ám abban csak olyan lovak indulhatnak, amelyek Olaszországban futották életük első versenyét, vagy az előző évben megfelelő kategóriájú olaszországi versenyben indultak - mondta Mikóczy Zoltán.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marianer
2011. április 05. 08:43
Én attól tartok, hogy a lóversenysportban annyi pénz van, hogy a nagyfőnökei nem szeretik a véletleneket, az ismeretlen vidéki versenyzőket, akik borítanak mindent, és csak úgy megnyernek egy vagy több versenyt. Ezért tesznek is róla, hogy ne legyenek ilyen "véletlenek"...
Nagytestver
2011. április 02. 18:27
Hajrá Overdose!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!