Overdose elvesztette veretlenségét

2010. augusztus 30. 10:18

Tizenötödik versenyén elvesztette veretlenségét a magyar csodaló. Overdose a hetedik helyen ért célba vasárnap a németországi Baden-Badenben.

2010. augusztus 30. 10:18

Overdose az 1200 méteres verseny előtt annyira ideges volt, hogy a rajtgépbe is alig bírták bevezetni. Többször kitört, két lábra ágaskodott és ledobta zsokéját, a belga Christophe Soumillont. A futamon jó kezdés ellenére végül hetedik lett. Az ötéves mén hosszú betegség és kihagyás után júliusban, Pozsonyban tért vissza, és Szlovákiában, illetve három hete, a Kincsem Parkban is magabiztosan nyert.

A németországi megmérettetésen a belga zsoké megsérült, hátralévő két futamát kénytelen volt lemondani. Mikóczy Zoltán közvetlenül a verseny után elmondta: nagyon örült volna, ha a starter Overdose nélkül engedi el a versenyt, mert lova erejét teljesen elvették a történtek, ezért nem bírta az utolsó 200 métert. Hozzátette: mindezek ellenére tudomásul veszi az eredményt - azt viszont nem tudni, hogy az Overdose nyergében ülő lovas sérülése mennyire befolyásolta azt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. augusztus 30. 10:54
Legalább nem nyomja tovább a veretlenség terhe. És ez a futás még így is (nyolc perc birkózás a startgépnél, sérült zsoké, utolsó ötvenen kiállás a nyeregből) jó volt, nem volt messze a nyerőtől. Legközelebb újra győz, hajrá Overdose! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!