Gera Zoltán

2010. május 14. 14:41

Zolira szemet vetett az AS Roma, a teljes Fulhamet is szétszedhetik a neves csapatok. Gera későn érő típus, de behozta minden vélt vagy valós lemaradását.

2010. május 14. 14:41
Szabó Ákos

Mondhatják Gera Zoltánra, hogy későn érő típus, de behozta minden vélt vagy valós lemaradását. A Fulhamnek és minden magyar focidrukkernek is történelmi EL-döntőt csapata ugyan nem nyerte meg, de azt senki sem vitathatja, hogy nélküle aligha jutottak volna el idáig. Zoli 15 kilométert futott a meccsen, adott egy gólpasszt, és persze ne felejtsük el az idáig vezető utat, a két gólt a Juvének bevarrt 4 között. Talán ez keltette fel az AS Roma érdeklődését is, komoly esély van rá, hogy Gera az olaszoknál folytathatja.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. május 14. 23:48
Zoli ha a posztján van és hagyják játszani, világklasszis, ezt már számtalanszor bebizonyította. Egyébként többek között ezzel is képen lehetne vágni a mi drága Kúmanunkat Csányinak (ami 90%, hogy meg is tesz), ugyanis a Gerával a lehető legnagyobb szakmai hibát követte el, amit edző elkövethet. Remélem hamarosan újra nemzeti színekben is láthatjuk az Eb-selejtezőkön.
drienovác
2010. május 14. 17:35
nagyon helyes, csak a szerepkört ne változtassák, mert más poszton annyira nem jó, és nem fog játszani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!