Zidane nem kér elnézést

2010. március 02. 17:30

Zinedine Zidane a 2006-os VB-döntőn a futballtörténelem leghíresebb fejelésével küldte padlóra az olasz válogatott játékosát. A világbajnok focista azóta sem kért ezért bocsánatot: „Ez elvenné a becsületemet. Inkább meghalnék” - nyilatkozta a spanyol El País lapnak.

2010. március 02. 17:30
Hozzátette: „Bocsánatot kérek a futballtól, a rajongóktól és a csapattól, de tőle soha”. Zidane kirohanása után a 109. percben 3:5-re vesztett Franciaország a tizenegyesekkel. A focista azzal indokolta támadását, hogy Materazzi többször sértegette anyját és testvérét meccs közben. Az eset Franciaországban nagy feltűnést keltett.

Zidane elmondta: édesanyja akkoriban kórházban volt és korábban gyakran engedte el a füle mellett a rá irányuló sértéseket, de Materazzi rosszkor szólt be. „Elvesztettem a kontrollt és megtörtént” -kommentálta az esetet a francia legenda. Az incidens túl sokat nem ártott neki valójában, előtte és utána is legendaként kezelték, jelenleg a Real Madridnál dolgozik tanácsadóként.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!