Bundagyanús kupadöntő!

2010. február 19. 09:27

A rendőrség nyomoz a Budapest Honvéd-Győri ETO FC Magyar Kupa-döntő ügyében. Ismeretlenek megkeresték a Győrt a meccs megbundázása érdekében - tudta meg a Nemzeti Sport.

2010. február 19. 09:27
A Budapest Honvéd-Győri ETO FC Magyar Kupa-döntő a rendőrség látókörébe került. A Nemzeti Sport úgy tudja: magukat Honvéd-futballistáknak kiadó emberek húszmillió forintért átadták volna a győzelmet a győrieknek. Böőr Zoltánt és Józsi Györgyöt keresték meg a mérkőzés előtti napokban, ők pedig a telki edzőtáborban tolmácsolták a vezetőknek az ajánlatot: a győriek fizessenek húszmilliót, és meglesz a nemzetközi szereplést is biztosító kupa.

Az ETO vezérkara azonban elutasította vissza a lehetőséget: a tulajdonos közölte a labdarúgókkal, inkább húszmillióval megemeli a prémiumot, csak nyerjék meg a Magyar Kupát. A győriek nem jelentették a szövetségnek, valamint a rendőrségnek az esetet, de most megkezdődött a nyomozás. Hamarosan sor kerülhet az érintettek, Tarsoly Csaba tulajdonos, Klement Tibor ügyvezető, Böőr Zoltán és Józsi György kihallgatására, sőt, George F. Hemingway véleményére is kíváncsiak a nyomozók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!