Négyesben nyerők, kettesben nem

2009. június 26. 16:16

A Paksy, Kovács, Janics, Fazekas összeállítású női kajaknégyes aranyérmes, de a Kovács-Janics páros csak második lett.

2009. június 26. 16:16

A magyar csapat egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött a pénteki 200 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmet szerző Paksy, Kovács, Janics, Fazekas összeállítású kajaknégyes a fináléban szoros küzdelemben utasította maga mögé a nagy rivális németeket és a némi meglepetésre harmadik briteket. A magyarok előnye mindössze hat századmásodperc volt a célban.

A kétszeres olimpiai bajnok Kovács, Janics duónak – amely 2004 óta, azaz a kezdetektől veretlen volt a világversenyeken, olimpiákon, vb-ken és Eb-ken – ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel. Nagyon rosszul rajtoltak, s a folytatásban hiába tettek meg mindent a győzelemért, a németeket már nem sikerült befogniuk. További bosszúságot jelentett, hogy miután a hajójukat berúgva a célban a vízbe borultak, hosszú percekig senki nem sietett a segítségükre, így a hideg vízben ázva vártak a mentőcsónakra.

Egy arany, három ezüst és egy bronz a kajak-kenu Eb-n (MR1)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!