Matthäus tizenhét napos flörtje Fehérvárral

2009. június 28. 10:56

Alig több mint két hétig lebegett a Matthäus-lufi a sóstói stadion fölött.

2009. június 28. 10:56
Tizenhét nap telt el a bombasztikus bejelentés, majd annak cáfolata között: június 10-én kürtölte tele a világsajtót a Fehérvár FC vezetősége, miszerint hosszas tárgyalások után megegyezett Lothar Matthäusszal, aki a következő három évben a helyi labdarúgócsapat vezetőedzője lesz. Június 27-én aztán kiderült, az egyezségből nem lesz semmi.

A Magyar Távirati Iroda június 10-én délután a fehérváriak honlapjára hivatkozva közölte, Lothar Matthäus lesz az FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője. A vidi.hu szerint hosszas tárgyalások után megszületett a szóbeli megállapodás, hogy a német szakember három évig (kettő plusz egy) irányítja a székesfehérvári együttest. A német edzőt időközben elárasztották az állásajánlatok, de 17-én kiderült, a német Bielefeld nem mellette döntött, 18-án csütörtökön este pedig Matthäus megérkezett Magyarországra. szombaton egy váratlan, a Fehérvár FC és Lothar Matthäus által jegyzett közös közlemény jelent meg a klub honlapján.

"A felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások ezért eredménytelenül zárultak, de mindkét fél sok sikert kíván a másiknak a jövőre nézve. A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak." A közlemény után Garancsi István, a klub tulajdonosa kijelentette, a klub természetszerűleg azon dolgozik, hogy minél gyorsabb megoldást találjon az edzőkérdésben és kéri a szurkolók megértését, türelmét és további támogatását.

Matthäus és Fehérvár (Origo)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2009. június 28. 13:44
Lothar, ma te ússz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!