Mandiner éves előfizetés, féléves áron! Váltson zöldre lapunkkal és nyerjen elektromos rollert!

2023. szeptember 28. 09:07

2023. szeptember 28. 09:07
null

Egy kattintással elérné kedvenc magazinját? Támogatja a környezetbarát és fenntartható életmódot? Válassza a Mandiner hetilap digitális változatát, melyet kivételes akciónk keretén belül, most egy évig olvashat, féléves előfizetés áráért! Ráadásul minden olvasónk, aki 2023.október 12-ig előfizet a digitális Mandinerre, nyereményjátékunk sorsolásán is részt vesz, ahol egy SCOOTER S30 elektromos rollert nyerhet!

Fizessen elő most az ELŐFIZETEK! gombra kattintva, vagy válassza ki az Előfizetés menüpont alatt a Digitális csomagot, és használja kuponkódunkat: green 

A kuponkód használatával 8.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért fog érvényesülni az egy éves digitális hetilap, melyet bármikor és akár egyszerre több eszközön is elérhet. 

Csatlakozzon Ön is a Mandiner folyamatosan bővülő közösségéhez, válassza a korlátlan online elérést és az exkluzív tartalmakat telefonjáról, laptopjáról!


ELŐFIZETEK!

 

Előfizetői szabályzat:
 

A kedvezményes éves digitális előfizetés megrendelhető: www.mandiner.hu További információk: 06-46/99-88-00 [email protected] A promóció azon új digitális éves előfizetőkre vonatkozik, akik 2023. szeptember 28-október 12. között fizetnek elő egy évre a digitális Mandiner hetilapra. A promócióban előfizetők 8.990 Ft helyett 4990 Ft-ért fizethetnek elő a digitális hetilapra. A promócióban előfizetők között kisorsolunk 1 db SCOOTER S30 elektromos rollert. A kedvezményes előfizetéshez mandiner.hu regisztráció szükséges.


 

A játékszabályzat és az előfizetési díjak megtalálhatók a www.mandiner.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű. További információ a www.mandiner.hu weboldalon, a 06-46/99-88-00-s telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kérhető.


 

Ászf: https://mandiner.hu/elofizetoi-aszf 


 

Adatvédelem: https://mandiner.hu/adatvedelmi-tajekoztato


 

Játékszabályzat: https://mandiner.hu/jatekszabalyzat